POSEIDONKVARTETTEN – klassisk sommerkoncert på Nordatlantens Brygge

Tue Jun 29 2021 at 05:00 pm to 06:00 pm

Nordatlantens Brygge | Copenhagen

Nordatlantens Brygge
Publisher/HostNordatlantens Brygge
POSEIDONKVARTETTEN \u2013 klassisk sommerkoncert p\u00e5 Nordatlantens Brygge Vi glæder os til at præsentere koncerten med den enestående Poseidonkvartet. Denne sommeraften vil kvartetten spille mesterværker af Haydn og Schubert for os, og aftenen afsluttes med et glas rosévin på kajen.
Koncerten er den første af to klassiske sommerkoncerter i pakhuset. Læs mere på: nordatlantens.dk/da/arrangementer/det-sker/
POSEIDONKVARTETTEN
Kvartetten udgøres af Jon Gjesme og Christine Enevold på violin, Ettore Causa på viola (bratsch) og Joel Laakso på cello. Navnet Poseidonkvartetten har de taget efter den græske havgud, og for de fire musikere symboliserer navnet deres fælles stræben efter at få stemninger og kontraster frem i musikken: Fra det blikstille og blide over det harmonisk bølgende og til det temperamentsfulde, oprørte. Kvartettens medlemmer oplever, at de i deres samspil og samarbejde har en unik fælles forståelse for, hvordan musikken skal fortolkes, fraseres og formidles til publikum, så man kan glæde sig til at en koncert på højeste niveau.
AFTENENS PROGRAM
Haydn Strygekvartet i D-dur, op 76 no 5 (Largo)
Allegretto
Largo
Menuetto: Allegro
Finale: Presto
Schubert: Strygekvartet no 14 i d-mol D810 (Døden og pigen)
Allegro
Andante con moto
Scherzo: Allegro molto
Presto
PRAKTISK
Koncerten begynder kl. 17.00 og varer 60 minutter. Dørene åbner 16.15.
Pris 130 kr. inkl et glas rosé
Onlinebilletsalg: https://billetto.dk/e/poseidonkvartetten-sommerkoncert-med-unik-strygerkvartet-billetter-529702
COVID-19
Alle vores arrangementer afholdes iht. gældende retningslinjer for kulturarrangementer med siddepladser. Derfor er der et meget begrænset antal billetter per arrangement. Desuden beder vi jer møde op i god tid og vise hensyn til hinanden. Husk også dit coronapas og mundbind.
Vi ses på Nordatlantens Brygge.

Event Venue & Nearby Stays

Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, Copenhagen, Denmark

Tickets

DKK 109.8 to DKK 144.74

Sharing is Caring: