Pokey LaFarge (US)- BETA

Mon Apr 25 2022 at 08:00 pm

BETA2300 | Herlev

Amager Bio
Publisher/HostAmager Bio
Pokey LaFarge (US)- BETA
Advertisement
200 kr. i forsalg / 220 kr. i døren
Døre kl. 19 / show kl. 20
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Pokey LaFarge er en musiker, sangskriver, orkesterleder, entertainer, innovator og konservator, og frem for alt forkæmper for amerikansk musik. I løbet af det sidste femten år har LaFarge vundet musikelskeres hjerter over hele kloden med sin kreative blanding af tidlig jazz, ragtime, country blues og western swing.
Musikken overskrider genrernes rammer og udfordrer hele tiden forestillingen om, at traditionsbærere ikke flytter de musikalske grænser, men blot fremmaner bedagede billeder fra en svunden tid. Som LaFarge selv siger det: “It’s not retro music. It’s American music that never died.”
Han er født i hjertet af Amerika og bosiddende i St. Louis, Missouri, og med sin midt-western karisma leverer han altid en levende musikalsk oplevelse, der både kan være grandios og beskeden på én gang.
Pokey LaFarges karriere har ikke stået stille siden den tog fart med debuten ’Marmelade’ fra 2007. Kort efterfulgt af ’Beat, Move and Shake’ (2008) og ’Riverboat Soul’ (2010). Han er hurtigt gået fra at være en upcoming artist til at være en førende musikalsk figur med to på hinanden følgende Independent Music Awards for Bedste Americana Album (’Riverboat Soul’ og’ Middle of Everywhere’).
Senest har han udgivet ‘In The Blossom of Their Shade’ som kom i oktober 2021, som er opfølgningen på LaFarges anmelderroste 2020-studie LP ’Rock Bottom Rhapsody’, som NPR's Fresh Air kåret som "Best of 2020" og et "Album that made an art of escapism."
Glæd dig til at opleve hans varme musik live i spillestedet BETA.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

BETA2300, Herlev, Denmark

Sharing is Caring: