POESI UDEN GRÆNSER 2021

Sat Nov 13 2021 at 03:00 pm to 05:00 pm

Nordatlantens Brygge | Copenhagen

Nordatlantens Brygge
Publisher/HostNordatlantens Brygge
POESI UDEN GR\u00c6NSER 2021
Advertisement
Oplæsninger, oplæg og performance. Med Marianne Larsen, Lív Maria Róadóttir Jæger, Shadi Angelina Bazeghi, Jessie Kleemann, Muniam Alfaker, June Dahy, Naja Bjørnsson.
POESI UDEN GRÆNSER 2021
For sjette år i træk præsenterer vi Poesi uden grænser - et tværkulturelt og stemningsfuldt lyrikarrangement, der blander poesi fra forskellige lande i vores litteratursalon NordOrd.
MED OG UDEN ORD
Programmet byder i år på poesi med rødder i Danmark, Færøerne, Grønland, Iran, Irak og Palæstina. Og de medvirkende poeter er Marianne Larsen, Lív Maria Róadóttir Jæger, Shadi Angelina Bazeghi, Jessie Kleemann og Muniam Alfaker,
Vi får også besøg af litteraturformidlerne og oversætterne June Dahy og Naja Bjørnsson, der i år fortæller om og læser eksempler på palæstinensisk poesi, deriblandt Mahmoud Darwish (1941-2009). Desuden har vi i år et nonverbalt indslag, idet kunstneren og digteren Jessie Kleemann afrunder arrangementet med en performance.

ARRANGEMENTET
Broderparten af oplæsningerne bliver på dansk, og enkelte af digtene læses på både originalsproget og i dansk oversættelse. Arrangementet varer i alt 120 minutter (inkl. pause), og der vil være bogsalg i litteratursalonens café, som åbner en time før det starter.

Entré: 60 kr.
Onlinebilletsalg: https://billetto.dk/e/poesi-uden-graenser-2021-billetter-562148

Poesi uden grænser 2021 er arrangeret af litteratursalonen NordOrd på Nordatlantens Brygge i samarbejde med Assununu og Det Syriske Kulturinstitut med støtte fra Statens Kunstfond.
Vi ses på Nordatlantens Brygge.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, Copenhagen, Denmark

Tickets

DKK 53.37 to DKK 69.49

Sharing is Caring: