Pligten Kalder @Bremen Teater, København [få billetter]

Tue Dec 21 2021 at 08:00 pm to 10:00 pm

Bremen Teater | Copenhagen

Bremen Teater
Publisher/HostBremen Teater
Pligten Kalder @Bremen Teater, K\u00f8benhavn [f\u00e5 billetter]
Advertisement
Pligten Kalder med journalist Torben Steno, sanger Johan Olsen (Magtens Korridorer), musiker Søren Mikkelsen og den virtuose Peter Jessen på blæs vender tilbage med deres traditionsrige decemberkoncert på Bremen Teater den 21. december 2021.
Produceren, Søren Mikkelsen er blevet fast bassist – med en par afstikkere til pianoet – binder han bodegaens døde blomster sammen over på den stadigt og stædigt bestående brune swag, der består af Torbens orgel fra en svunden tid, Johans tordentårer og Peter Jessens blæste poesi. Det er stadigvæk umuligt at komme med præcise spådomme om, hvad en aften med Pligten Kalder kan indebære, men der har dog været et stigende antal jazzpoetiske stunder, som dog aldrig er så lange, at de på nogen måde er i fare for at modtage offentlige støttekroner.
Som det efterhånden er traditionen, når kvartetten Johan Olsen, Torben Steno, Peter Jessen og Søren Mikkelsen indtager Bremen, så er det en enkelt eller to nye sange på repertoiret – og mon ikke, der sniger sig en enkelt gæst eller to med på scenen. Gå ikke glip af denne lystige nedtur. Det er det, Pligten Kalder leverer som ingen andre.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Bremen Teater, Nyropsgade 39-41, Copenhagen, Denmark

Tickets

Discover more events by tags:

Dog in Copenhagen

Sharing is Caring: