Pil @Hotel Cecil, København [udsolgt]

Sat May 21 2022 at 08:00 pm to 11:00 pm

Hotel Cecil | Copenhagen

Hotel Cecil
Publisher/HostHotel Cecil
Pil @Hotel Cecil, K\u00f8benhavn [udsolgt]
Advertisement
???????? ?? ????????? ?æ??????? ????? ????? ?æ???? ?????????? ? ???? ????????????? ?????????? ?å ????? ????? ??? ??. ???
Pil skriver dansksprogede sange om de skæve følelser i et opløftende og legende popunivers. Ensomhed og ulykkelig kærlighed beskrives så præcist som muligt, så lytteren kan mærke, at der er noget på spil og samtidigt kan nikke genkendende til de udpenslede, pinlige scenarier. Som når Pil står på et levende dansegulv, omringet af mennesker og aldrig har følt sig mere ensom i hele sit liv.
I efteråret 2019 udgav Pil sin første EP “Når Du Går Herfra” og fik særligt ros for sine velskrevne danske tekster, som af Soundvenue blev kaldt “mesterligt konstrueret”. Især sangen “Nattely” har givet Pil en masse omtale i musikmagasiner og loyale lyttere på Spotify, hvor nummeret har rundet 1 million streams.
Siden har hun bl.a. udgivet duetten “Omvendt” med Andreas Odbjerg og senest singlen “Inde I Mig”, som ifølge Politiken gør Pil til en artist, der giver “de største musikløfter om fremtiden for dansksproget pop”. Flere singler har været i tung rotation på både P3 og P4.
Både i 2020 og 2021 modtog Pil et stort legat fra Statens Kunstfond til at skrive sange om ensomhed og usikkerhed. Det altafgørende for hende at musikken er vedkommende og nem at forstå, så lytteren fanges ind allerede fra de første sungne linjer. Dette gør sig også gældende til koncerterne, hvor publikum er begyndt at skråle med på sangene, og Pil inviterer publikum helt tæt på i en nærværende og nærmest venskabelig stemning.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Pil på Hotel Cecil
Billetpris: 160 kr + gebyr
Billetsalg: www.ticketmaster.dk/event/504291
Dørene åbner kl. 19 / koncertstart kl. 20
https://hotelcecil.dk/arrangementer/pil/
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Hotel Cecil, Niels Hemmingsens Gade 10, Copenhagen, Denmark

Tickets

Discover more events by tags:

Art in Copenhagen

Sharing is Caring: