Peter Jones - Teimel Zita: Pénzügyi családállítás

Sat Nov 27 2021 at 10:00 am to 08:00 pm

Önfejlesztők Háza Közösségi Iroda és Terápiás Központ | Budapest

Peter Jones
Publisher/HostPeter Jones
Peter Jones - Teimel Zita: P\u00e9nz\u00fcgyi csal\u00e1d\u00e1ll\u00edt\u00e1s

Mi is a családállítás?

A családállítás egy olyan úttörő módszertan amely segít felismerni visszatérő olyan viselkedési érzelmi mintákat melyek hátráltatják az embert az előrehaladásban amelyet tudat alatt hoztál a családodból.

Mi is akkor a pénzügyi családállítás?

A családállítás egy olyan változata amely csak a családban levő pénz energia áramlását veszi elő és azzal dolgozik. Segít felismerni visszatérő olyan viselkedési érzelmi mintákat a pénzzel gazdagsággal a félelmekkel kapcsolatban melyek a családból származnak és eddig hátráltattak abban hogy anyagilag nagyobb bőségben élhess.

Mit lehet várni egy ilyen állítástól?

Saját bőrödön tapasztalod meg és saját szemeddel figyelheted meg a körülötted lévő emberek által képviselt dinamikát amely segít neked megérteni és kívülről látni a rád ható energetikai erőket.

Miután megtörtént az állítás és a felismerések ott helyben lehetséges a blokkok kioldódása miután a tudat alattiból felszínre kerültek a dolgok.

Kinek ajánljuk a pénzügyi családállítást?

Nem baj ha már kipróbáltad a Hellinger családállítást korábban és van tapasztalatod a módszertannal kapcsolatban hogy ne kelljen Téged győzködni arról hogy a módszer mennyire hiteles. Inkább lépjünk egyből a tapasztalások mezejére!

Azok számára ideális a módszer akiknél a pénz áramlásában valahol van megakadás és nem tudnak áttörni egy bizonyos plafont az anyagi stabilitás és bőség teremtésében.

Akkor ideális neked ez a módszer ha hiszel az energiákban az alternatív megközelítésekben és nem elég neked az ha olvasol valamilyen könyvet a gazdagságról bőségről vagy hallgatsz előadást másoktól mert nem tudod megvalósítani mindazt.

Akkor ideális neked ez a workshop ha szereted a gyakorlatias dolgokat és saját bőrödön érzékeléseden keresztül megtapasztalni az energiákat és a változást amit hoznak.

Bővebb információ erről a workshopról:https://www.teimelzita.hu/peterjones-penzugyi-csaladallitas/


https://www.facebook.com/events/567296637692285

Event Venue

Önfejlesztők Háza Közösségi Iroda és Terápiás Központ, Budapest, Első emelet bal oldal, Zichy Jenő u. 32, 1066 Hungary, Budapest, Hungary

Tickets

HUF 14900.00

Sharing is Caring: