PERUUTETTU: Hank von Hell (NOR) / On The Rocks

Sun Apr 03 2022 at 06:00 pm

On the Rocks | Helsinki

On the Rocks
Publisher/HostOn the Rocks
PERUUTETTU: Hank von Hell (NOR) \/ On The Rocks
Advertisement
RIP HANK VON HELL
Saimme viikonloppuna surullisia uutisia: Turbonegron ikonisena keulahahmona (1993-2010) tunnettu ja sittemmin soolouraa luonut Hank Von Hell on menehtynyt vain 49-vuotiaana.
Seuraavien Hank Von Hell -keikkojen oli määrä toteutua Suomessa keväällä 2022. Artisti oli kiinnitetty huhtikuun alussa esiintymään klubikeikalla On the Rocksissa. On sanomattakin selvää, että tämä keikka jää nyt toteutumatta.
Tapahtumaan ostetut liput voi palauttaa Tiketin verkkosivuilta löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 23.1.2022 mennessä.
Otamme osaa Hank Von Hellin lähipiirin ja kaikkien muidenkin hänet tunteneiden suruun.
***
HANK VON HELL SAAPUU ON THE ROCKSIIN

Norjalaisen punk rock -pioneerin Turbonegron laulajana vuosina 1993–2010 toiminut Hank von Hell saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen soolobändinsä kanssa. Artisti nähdään 17. Lokakuuta 2021 Helsingin On the Rocksissa.

Soolotuotannon lisäksi keikoilla on luvassa laaja kattaus Turbonegron hittejä. Hankin vuonna 2018 ilmestynyt sooloalbumi ”Egomania” sekä tänä vuonna julkaistu kakkosalbumi ”Dead” ovat kummatkin keränneet ylistäviä sanoja alan medioissa. Hank von Hell tunnetaan myös poskettomasta huumorintajustaan, ja Suomen-keikoistaan artisti intoileekin näin:

”Kiitos to the great Sauna-Messiah for finally letting me in to the Holy Land of Satan Claus’ helpers - Finland! Because of evil dragons it’s been several attempts to stop Ze Hank from coming to his favourite kick ass bum shakers and do shows. But this time, IT’S time.”
- Hank von hell (Sibelius impersonator)

HANK VON HELL (NO)

Su 3.4.2022 HELSINKI, On The Rocks
Liput alk. 27,50 EUR Tiketistä
Lipunmyynti alkaa to 19.11.2020 klo 9
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

On the Rocks, Mikonkatu 15, Helsinki, Finland

Tickets

Sharing is Caring: