Perturbator / Vulkan Arena

Thu Nov 03 2022 at 08:30 pm to Fri Nov 04 2022 at 12:59 am

Vulkan Arena | Oslo

Vulkan Arena
Publisher/HostVulkan Arena
Perturbator \/ Vulkan Arena
Advertisement
Perturbator spilte for fullt hus sist de var i Oslo - nå kommer de tilbake til Vulkan Arena med nytt album og et show du bare må se!
Perturbator har kommet som en knytteneve de siste årene. Synthwave, darksynth, neonmetal, cyber-organisk krautrock, industriell metal, retro future. Adjektivene er mange der Perturbators musikk omtales.

Sist så man dem med en overbevisende konsert på Tons of Rock. Nå kommer de med et flunkende nytt album i baggen. Perturbator aka. James Kent har en interessant musikalsk karriere. Kent spilte gitar i en rekke metalband før interessen gikk mer og mer i retning mørk synthwave, og han i 2012 begynte å produsere elektronisk musikk inspirert av cyberpunk-kulturen.

Musikkinteressen kom i ung alder, delvis på grunn av foreldrenes innflytelse og bakgrunn som journalister og musikkritikere. De var selv med i et techtrance-band da de var yngre, og det var kanskje det som vekket sønnens interesse for synthesizere.

Med sin mørke musikk, inspirert av Nine Inch Nails, John Carpenter, Goblin og Kraftwerk, har han spilt på noen av Europas største musikkfestivaler, her blant annet Rock am Ring, Rock The Park, Frekvens, Hellfest og Summer Breeze.
Health + Author & Punisher blir også med på denne rå kvelden, så det er bare å glede seg!
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Vulkan Arena, Vulkan 26, Oslo, Norway

Tickets

Sharing is Caring: