Pekka Nisu / Tavastia-klubi

Sat Jul 24 2021 at 08:00 pm

TAVASTIA-klubi | Helsinki

TAVASTIA-klubi
Publisher/HostTAVASTIA-klubi
Pekka Nisu \/ Tavastia-klubi La 24.7.2021 @ Tavastia-klubi
Pekka Nisu
Liput alk. 19,50 € / Ovelta 22 €, mikäli jäljellä
Ovet klo 20:00 / Showtime 21:30
K-18
Pekka Nisun kiihkeinä pauhaavat laulut välittävät pienten hetkien suuria tunteita ja kohottavat kuulijansa puoli metriä arjen yläpuolelle. Nisu tunnetaan syksyllä 2020 lopettaneen Pimeys-yhtyeen laulaja-kitaristina ja monien rakastetuimpien Pimeys-kappaleiden kirjoittajana.
”Yhtyeen lopetettua syntyi paljon biisejä ja nopeasti alkoi tuntua, että kappaleet on julkaistava omalla nimellä, omilla kasvoilla, omilla biiseillä – ilman mitään ylimääräistä”, Nisu kertoo.
Toukokuussa ilmestynyt debyyttialbumi Papillon on napakka kokonaisuus areenakokoista, elinvoimaista musiikkia tavallisten ihmisten tavallisista elämistä. Vappuaattona julkaistu esikoissingle Vapaa maa on vimmainen kesäbiisi vapaudesta ja uusista aluista.
”Albumin teemana on ihmisen sisällä palava kipinä, joka ei sammu, vaikka sade piiskaa ja aina vaan kohtaa lisää vastoinkäymisiä. Mulle oli tärkeää saada biisien toteutukseen bändin energiaa ja vaaran tuntua, soittamisen iloa – halusin huutaa ja heiluttaa tukkaa!”
Pekka Nisun yhtyeessä soittavat Jukkis Virtanen (basso), Axel Virkkunen (kitara), Julius Sihvonen (koskettimet) ja Ville Hatanpää (rummut).

Event Venue & Nearby Stays

TAVASTIA-klubi, Urho Kekkosen katu 4-6, Helsinki, Finland

Tickets

Sharing is Caring: