Pede B [Support: Nixen] - VEGA

Fri Mar 18 2022 at 07:00 pm to 11:00 pm

VEGA | Copenhagen

VEGA
Publisher/HostVEGA
Pede B [Support: Nixen] - VEGA
Advertisement
Flow-kongen Pede bestiger tronen
________________________________________________________________________
Døre: 19.00
Koncertstart: 20.00
Billetpris: 285 inkl. gebyr.
________________________________________________________________________
Flow-kongen Pede bestiger tronen
Pede B brugte corona-perioden til at udgive ikke mindre end tre nye albums, hvor det sidste af dem, Gumbo, var i tæt samarbejde med produceren Tue Track.
Pede B er en af de dygtigste danske freestyle-rappere. Han er den eneste der har vundet MC’s Fight Night hele tre gange (i 2005, 2007 og 2009), og hans sammenblanding af imponerende tekniske færdigheder og improvisatorisk lyrik, har skubbet ham helt frem på den danske rapscene. Sidste år nedlagde Pede B Store VEGA med charme, selvtillid og vilde flows. Gaffa kvitterende med fire stjerner og skrev:
“Enghavevej blev lyst op af røde romerlys og marcherende fans, der trippende ventede på den garvede rapper. Der blev skrålet ”Peeeeeede B på Oraaaaange!” i sand festivalånd. Den stemning fulgte også med ind i Store VEGA, hvor Pede B og venner leverede et brag af et block party.”
I 2019 udgav han albummet Lille Lounge, der inviterer lytteren ind Pede B’s farverige lyriske univers. Pede B beskriver selv de ti numre, som et koncentreret følelsesudbrud, der rimer.
Pede B har udmærket sig som etableret hiphopartist med et udgivelseskatalog, der tæller ti studiealbums, over 25 millioner streams på Spotify og utallige, tætpakkede koncerter.
Support: Nixen
Med sin blanding af stærkt personlige numre og kæk blærerøvsrap har Nixen længe gjort sig bemærket på hip hop scenen, blandt andet gennem to velmodtagende debut ep’er, som hurtigt blev undergrundsfavoritter, fulgt op af et debutalbum, der endegyldigt cementerede hans plads som dansk raps arvtager.
Debutalbummet X udkom til stor begejstring fra fans såvel som det øvrige hip hop miljø. Pladen, som hovedsageligt er produceret af Nixen selv, er gæstet af L.O.C., Bai D og Hasan Shah, og blev fulgt op af nogle totalt udsolgte koncerter på blandt andet Ideal Bar og Lille VEGA.
Ovenpå debutalbummet, har Nixen fortsat med at udgive singler som senest blev efterfulgt af ep'en Viva La NC og seneste udspil “Panama” tyder på, at der er noget tungt undervejs.
______________________________ __________________________________________
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

VEGA, Enghavevej 40, Copenhagen, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: