Peach Pit [support: Sun Seeker] - Udsolgt - VEGA

Mon May 30 2022 at 07:00 pm to 11:00 pm

VEGA | Copenhagen

VEGA
Publisher/HostVEGA
Peach Pit [support: Sun Seeker] - Udsolgt - VEGA
Advertisement
Peach Pit giver indiepop-smagsprøver på sommeren
Døre: 19.00
Koncertstart: 20.00
Billetpris: 255 kr. inkl. gebyr
________________________________________________________________________

Peach Pit giver indiepop-smagsprøver på sommeren Den 30. maj er der solbeskinnet indiepop i Lille VEGA, når canadiske Peach Pit slipper deres sange løs. Gennem breakups, ensomhed, eksistentielle kriser og endda pandemier, så er dine gode venner der for dig. Hvis den slags venskab havde en lyd, så ville det være lyden af canadiske Peach Pit.
Den længselsfulde stemning i deres sange bliver holdt i hånden af lyse guitarflader og solkyssede melodier, der næsten kun kan være skrevet af musikere, som har brugt en livstid sammen. Eller næsten halvdelen af deres liv. De fire venner har seneste udgivet singlen, ”Up Granville”. Bandet beskrev selv deres musik i et interview således: ”Fun, flirty, a little dirty, and incredibly depressive. Please wallow with me in my sadness so I can feel better about how hard it is to be human.”
Kvartetten var inspireret af Mac DeMarco og Andy Shauf, da de begyndte at spille sammen i 2016. Og inspirationskilderne kan stadig høres i deres fængende indiepop-univers. De udgav i 2020 albummet You and Your Friends med tolv nye, sprudlende sange.
Support: Sun Seeker
Sun Seeker fra Nashville spiller med ubesværet præcision, og udstråler en selvtillid der bygger på årevis af sammenspil. Dette samarbejde har resulteret i deres særlige psykedeliske folk rock lyd.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

VEGA, Enghavevej 40, Copenhagen, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: