Verplaatst - Paradiso Melkweg Productiehuis 20 Jaar - Melkweg Amsterdam

Sun Nov 28 2021 at 02:30 pm to 07:00 pm

Melkweg Amsterdam | Amsterdam

Melkweg Amsterdam
Publisher/HostMelkweg Amsterdam
Verplaatst - Paradiso Melkweg Productiehuis 20 Jaar - Melkweg Amsterdam
Advertisement
Dit programma kan vanwege de eerder aangekondigde maatregelen helaas geen doorgang vinden. Daarom zijn we genoodzaakt het te verplaatsen naar een nog nader te bepalen datum. Zodra deze bekend is wordt dat in dit evenement aangekondigd en ontvangen kaartkopers een mail.
Paradiso Melkweg Productiehuis bestaat dit jaar 20 jaar en dat moet natuurlijk groots gevierd worden. Op 28 en 29 november organiseert Paradiso Melkweg Productiehuis twee evenementen, één in de Melkweg en één in Paradiso. Met het 20-jarig bestaan kijkt het productiehuis niet alleen met trots terug, maar ook vooruit.
Op zondagmiddag 28 november in de Melkweg verkennen wij met huidige en mogelijk toekomstige PMP-makers hoe de toekomst van de artiest eruit zou kunnen zien. Thema’s als artisticiteit, grenzen verleggen en hokjes afbreken staan hierin centraal. Waar sta je voor als artiest en hoe positioneer je jezelf ten opzichte van de wereld en de popsector specifiek?
Programma:
rosetta.talks: New perspectives + masterclass ‘Rhythm & Bounce’
rosetta. is het platform voor vrouwelijke en gender non-conforming muziekproducers in Nederland. In deze talk blikken oprichters Eva van Manen en Josephine Zwaan terug op het eerste jaar rosetta. en presenteren zij de inclusieve visie die aan rosetta. ten grondslag ligt. Deze visie zorgt ervoor dat nieuwe perspectieven op muziekproductie de ruimte krijgen. Zo laten zij in een masterclass ‘Rhythm & Bounce’ zien hoe de Afrikaanse compositie traditie een relevante en verfrissende kijk oplevert op hedendaagse muziekproducties.
Panel: De artiest van de toekomst
Welke rol speelt technische innovatie in de muziekindustrie? Blijft live spelen met band interessant genoeg of wordt de samensmelting van disciplines de norm? En meer. Het panel ‘de artiest van de toekomst’ is een eye-opening, prikkelend en inspirerend gesprek over het toekomstbeeld en de toekomstmogelijkheden van het makerschap, verschuivingen binnen de muziekindustrie en de kansen en obstakels.
Chagall presents B.A.B.Y.
Een presentatie en optreden van zangeres/producer/tech-innovator Chagall waarin zij haar nieuwe installatie B.A.B.Y. tentoon stelt. Met een team bouwde zij een 3m hoge licht-kunst installatie genaamd B.A.B.Y. (Bionic Assistant for Becoming Yourself) gemaakt van LED strips en moving heads die zich als een cocon om Chagall heen vormt terwijl zij door middel van choreografie de effecten en animaties bestuurt.
After party by Yallah! Yallah!
Yallah! Yallah! is een clubnacht waarbij populaire muziek uit het gebied van Iran tot aan Marokko centraal staat. Van Marokkaanse hiphop tot reggaeton uit Egypte en Israël, van speeddabke uit Libanon tot trap uit Syrië en Palestijnse hiphop. Tijdens de borrel zal DJette Nanixa je meenemen op een muzikale reis. De muziekstijl van DJette Nanixa wordt beschouwd als een mix van techno, afro-, deep-, en progressive house en is sterk beïnvloed door de wereldwijde underground scene. Heb je de smaak te pakken? Met een ticket voor dit programma heb je ook toegang tot Yallah! Yallah! in de OZ, waar je met de voetjes van de vloer kan tot 00:00!
Op maandagavond 29 november in Paradiso staan de huidige en nieuwe makers van Paradiso Melkweg Productiehuis centraal, met optredens van o.a. Anne-Fay, LIONSTORM, Eva van Manen, Kay Slice.
Paradiso Melkweg Productiehuis 20 Jaar
Zondag 28 november 2021
Melkweg Amsterdam (Max & OZ)
Zaal open: 12:00
Meer info: www.melkweg.nl/pmp20jaar
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Melkweg Amsterdam, Lijnbaansgracht 234a, Amsterdam, Netherlands

Tickets

Sharing is Caring: