Paperdeer, BÖBE // A38 Hajó

Thu Aug 18 2022 at 07:30 pm

A38 Hajó | Budapest

A38 Haj\u00f3
Publisher/HostA38 Hajó
Paperdeer, B\u00d6BE \/\/ A38 Haj\u00f3
Advertisement
Jegyek: https://bit.ly/paperdeer_bobe_0818

◎ Paperdeer ◎
A koppenhágai-budapesti PAPERDEER különleges, skandináv hangzásvilág inspirálta alternatív house és kevert elektronikus zenei live act és live band produkcióval koncertezik. A 2012-ben alakult duó eddig két nagylemezt és több kismemezt jelentetett meg, több külföldi előadóval kollaborált, valamint számos remixet készített.
Fő műfajuk az electronica, azon belül több irányzat hangzásvilágából merítkeznek, de nem támaszkodnak egyértelműen egyikre sem. Zenészek mellett gyakran dolgoznak együtt egyéb művészeti ágak (például festészet, film, animáció, grafika és költészet) alkotóival is.

◎ BÖBE ◎
“Keserédes pop Európa szívéből" - Szécsi Böbe budapesti énekes-dalszerző-producer szóló projektje a BÖBE 2019 májusában indult útjára. A maga által bittersweet-pop azaz keserédes popként definiált műfajában alkotó énekesnő dalait saját maga írja és hangszereli. Hangzására a minimál elektronika, mély sub-basszusok, dallamos loopok jellemzőek, vokál szólamokkal fűszerezve. A projekt élő felállása 2020 nyarán debütált a Halott Pénz előzenekaraként, azóta játszottak már a Margaret Island, valamint a brit Alfie Templeman előtt, de megfordultak a Campus, Művészetek Völgye és a Liveruope fesztivál színpadain is.
2020 februárjában megjelent négy számos, koncepcionális debütáló EP-je és több kiadott kislemez után február 25-én jelenik meg debütáló albuma, poïsoned paradïse címmel amin 9, az énekesnő által írt és hangszerelt dal hallható. Zenekarával a lemezt 2022 áprilisában 15.000 ember előtt adhatták elő a Budapest Sport Arénában.
ének, midi: Szécsi Böbe
basszuszintetizátor: Gyarmati Fanny
dob, drumpad: Telek Attila

Jegyek: https://bit.ly/paperdeer_bobe_0818
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

A38 Hajó, A38 Hajó, Petőfi híd, budai hídfő, Budapest, Hungary

Tickets

Sharing is Caring: