Pakke med fire 3ater+ forestillinger

Thu Sep 29 2022 at 07:00 pm

Trommen | Hørsholm

Trommen
Publisher/HostTrommen
Pakke med fire 3ater+ forestillinger
Advertisement
I Kulturhus Trommens 3ater+ serie kan du opleve nyskabende scenekunst til ekstra lave priser. Vi præsenterer fire 3ater+ forestillinger i løbet af efteråret 2022 og foråret 2023. Billet til 1 forestilling koster 125 kroner, mens billet til 4 forestillinger kun koster 180 kroner.
BEBOER
3ater+ sæsonen begynder med forestillingen ’Beboer’ (29/9), som actionteater-kompagniet Don Gnu har udviklet i samarbejde med beboere i Høje Gladsaxe. ’Beboer’ vender vrangen ud på livet i en helt almindelig boligblok, hvor naboens fjer bliver til 10 høns, og hvor det almindelige livs dybeste hemmeligheder bringes til offentligt skue.
CAMELIORQUESTRA 2.0
I cirkuskoncerten ’CameliOrquestra 2.0’ (22/2) udforsker frygtløse og musikalske artister, hvad fællesskab og kollektiv skaberkraft kan bestå i, fortalt gennem nycirkus og musik. Der venter frit fald ned ad stolper og pæle, dans på slap line og kast med hinanden – akkompagneret af kærlighedssange. Forestillingen er en co-produktion af GLiMT og Sputnik & Wild Wonders.
DOPPLER
’Doppler’ (30/3) er Teater Nexts dramatisering af kultromanen af samme navn af den norske forfatter Erlend Loe. Andreas Doppler vågner efter et cykelstyrt op i en hidtil ukendt ro: Ingen enerverende sange fra børne-tv og ingen spekulationer om fliser til badeværelset – faktisk absolut ingenting. Bortset fra en ufravigelig trang til at bosætte sig i den nærmeste skov. Helt alene.
SOM BRØDRE
'Som brødre' (26/4) er produceret af Teater Grob. Det er en poetisk forestilling om to brødres kamp for at finde fodfæste i en splittet tilværelse, baseret på en række digte af Alexander Mayah Larsen. En lykkelig familie – mor, baba, storebror og lillebror – flytter til forstaden og inviterer vejens beboere på hjemmelavet risgryde og hygge. Udadtil stråler familielivet af varme og lykke, men på den anden side af de nedrullede persienner eksisterer en anden verden, hvor baba er konge og forsøger at kontrollere alt.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Trommen, Bibliotekstorvet 1,Hørsholm, Denmark, Hørsholm, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: