Oslo Yogafestival 2024 // Mindful Backbend Workshop

Sat Jan 27 2024 at 02:30 pm to 04:30 pm

Oslo Yoga | Oslo

Jannice Strand
Publisher/HostJannice Strand
Oslo Yogafestival 2024 \/\/ Mindful Backbend Workshop
Advertisement
Velkommen til denne 2 timers Mindful Workshopen på Oslo Yogafestival, som integrerer den essensielle praksisen inn mot Wheel Pose, også kjent som Urdvha Dhanurasana.
Ved å delta i denne Workshopen vil du utvikle et solid grunnlag for din backbend-praksis og trygt bevege deg mot eller inn i Wheel Pose. Med tilstedeværelse og mindfulness vil vi stoppe opp for å dykke dypere og vi skal flyte i et jevnt tempo for å puste, her vil du få tid til å lytte, observere og integrere bevisstheten din gjennom hele workshopen.. Du vil få muligheten til å utforske hvordan Wheel Pose kan skape rom og stabilitet i praksisen din, slik at du kan føle plass, og få en følelse av å være oppløftet og energetisk fri. Vi avslutter med Pranayama & praktiserer Meditasjon.
Overskuddet fra festivalen går til Drømmeskolen i Bangalore, du kan lese om vårt hjelpearbeid her:
http://yogafestivalen.no/hjelpearbeid/
STED : OSLO YOGAFESTIVAL
Sagene samfunnshus og Sagene Kunstsmie
Kristiansands gate 2
0463 Oslo
DATO : 27. Januar 2024
TID : 14:30-16:30
PRIS : 350,-
http://yogafestivalen.no/program-for-lordag/
Jannice er daglig leder og eier av Be Yoga Studio (kåret til Norges Beste Yogastudio, (E-RYT 500) (YACEP)
Hun har praktisert Yoga i 23 år og har studert Yoga under noen av de fremste Yogalærerne i verden. Hun er nå både mentor og Teacher Trainer i Yogaworks' anerkjente Yogalærerutdanning 200 timer & 300 timer Yoga Alliance. For å kunne begynne å lede YogaWorks Yogalærerutdanninger har Jannice, i tillegg til å være en 500 timers sertifisert Yogaworks-lærer - assistert sine Senior Yogaworks Yoga-lærere i mer enn 600 timer med YogaWorks-lærerutdanning. I tillegg til YogaWorks stilen, praktiserer Jannice og har utdannet seg i ViniYoga Tradisjonen (Krishnamacharyas Healing Foundation) med 1000 Hour. Les mer om Jannice her https://www.beyoga.no/post/be-yoga-l%C3%A6rer-jannice-strand.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Oslo Yoga, Arendalsgata 10, 0463 Oslo, Norge,Oslo, Norway

Discover more events by tags:

Health-wellness in OsloWorkshops in Oslo

Sharing is Caring: