Oslo World: George Dalaras

Sat Nov 04 2023 at 07:30 pm

Sentrum Scene | Lillestrøm

Oslo World
Publisher/HostOslo World
Oslo World: George Dalaras
Advertisement
19:30: Dørene åpner
21:00: Konsert
En gresk legende.
George Dalaras har vært en av de mest fremtredende skikkelsene i gresk musikk i flere tiår. Han er en utrettelig musiker som er drevet av sin kjærlighet til gresk musikk, og har begeistret publikum over hele verden siden sekstitallet.
Dalaras ble født i Pireus. I en ung alder ble han introdusert for tradisjonelle greske sjangre, som rebetiko, den "greske bluesen" og laïka, før han begynte å eksperimentere med flere moderne sjangere og etter hvert la han til en umiddelbart gjenkjennelig latinamerikansk vri.
Siden 1969 har han gitt ut utallige plater, og solgt over 20 millioner album. Han har solgt ut flere anerkjente konserthall, opptrådt med de beste orkestrene, og han har samarbeidet med artister som Sting, Peter Gabriel, Bruce Springsteen, Goran Bregovic, Paco de Lucia og Al Di Meola. Han har også mottatt flere utmerkelser og priser for sitt humanitære arbeid, inkludert Kennedy-prisen for sitt humanitære arbeid og UNESCO Goodwill Ambassadorship.
George Dalaras kommer til Oslo med et liveshow som inkluderer utvalgte klassikere fra hans enorme repertoar. Dette er hans første opptreden på Oslo World noensinne, og det blir en kveld som spenner hele karrieren, og som viser frem de mange fasettene til en av de største nålevende artistene fra Middelhavsregionen.
--
Bill. kr. 600,- / 480,- (student/honnør/A-kort) + bill.avg. Unummererte sitteplasser. 18 års aldersgrense med legitimasjonsplikt. Ingen vergeordning.
Dørene åpner kl. 19.30. Konsertstart kl. 21.00. NB! Det anbefales å komme i god tid før arrangementet starter da det kan bli kø.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Sentrum Scene, Lillestrøm, Norway

Tickets

Discover more events by tags:

Concerts in Lillestrøm

Sharing is Caring: