Oslo Rock Fest / Vulkan Arena, Oslo / Pres. av Live Wire Concerts & Rock N Roll Junkies

Sat Oct 28 2023 at 02:00 pm

Vulkan Arena | Oslo

Md Raihan
Publisher/HostMd Raihan
Oslo Rock Fest \/ Vulkan Arena, Oslo \/ Pres. av Live Wire Concerts & Rock N Roll Junkies
Advertisement
Live Wire Concerts i samarbeid med Rock N Roll Junkies presenterer stolt:
OSLO ROCK FEST
www.oslorockfest.no
Oslo Rock Fest er en Ny 1-dags innendørsfestival på Vulkan Arena.
Klare band:
ECLIPSE (Sweden)
Med over 100 000 solgte album, 30 millioner+ streams og et hundretalls konserter på fire kontinenter er Eclipse et av de mest fremgangsrike svenske bandene. De har overgått seg selv for hver utgivelse – og bandets siste album "Wired" kom i 2021. Etter opptredener på en rekke store festivaler rundt om i verden, samt konserter med band som Aerosmith og Scorpions, så ser vi frem til at Eclipse kommer tilbake til Oslo på sin første konsert etter pandmien siden 2020!
– Det handler ikke om flaks og heller ikke om talent. Det handler om hardt arbeid og om å elske det du gjør! Vi gjør store ting sammen med et publikum som forstår oss. Vi ser virkelig frem til å møte gamle og nye fans igjen, sier vokalist og frontmann Erik Mårtensson.
THE NEW ROSES (Germany)
Alle vet: It’s a long way to the top if you wanna Rock & Roll!
Men The New Roses fra Tyskland ser ustoppelige ut når de klatrer oppover på musikklistene rundt om i Europa med sitt siste album «Sweet Poison»
The New Roses spiller autenstisk “Workingclass Rock Music” med en klar forbindelse direkte til fansens hjerter i hver eneste sang.
Deres ferske, håndkraftige blanding av classic rock, country, blues og hardrock definerer hvordan «stadion rock» høres ut i dag.
TRENCH DOGS (SWEDEN)
Stockholm-baserte Trench Dogs startet i 2013 da vokalist Andy Hekkandi flyttet til Stockholm fra Australia med mål om å starte et band.
Han møtte trommeslageren Martini og etter noen mer eller mindre stabile besetninger fant de endelig den rette med hovedgitarist Mattias Johansson, bassist Daniel Ekholm og den britiske rytmegitaristen Howard «Spides» Chapman.
Det faktum at medlemmene av Trench Dogs kommer fra forskjellige deler av verden gjør gruppen til et interessant fenomen hvor blandede påvirkninger og musikalske stiler forenes i en forkjærlighet for 60-talls glam, 70-talls punk og 80-tallsrock hvor de sammen skaper en unik blanding av spritosende svingende rock n' roll.
Med flere EP-er og singler under beltet ga bandet ut det kritikerroste debutalbumet Year Of The Dog i 2018.
Plata var blant annet på Sweden Rock Magazines Topp 50-liste over album utgitt det året. I november 2022 kunngjorde bandet at de signerte en platekontrakt med selskapet Wild Kingdom/Sound Pollution og de ga ut sitt andre album med tittelen Stockholmiana 3. mars 2023.
Trench Dogs er et erfarent liveband og har turnert rundt i Europa med spillejobber på festivaler og klubber i blant annet England, Tyskland, Spania og Finland, samt spilt i en haug med forskjellige byer i Sverige. De har delt scene med blant andre Vain, Tyla's Dogs d'Amour og i 2019 var de support på Michael Monroe sin svenske del av hans Europa-turné.
Dørene åpner kl. 18.00
Aldersgrense 18 år
Billettpris kr. 520,- + avg.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Vulkan Arena, Vulkan 26,Oslo, Norway

Sharing is Caring: