Oslo Rock Dealers #69

Fri May 27 2022 at 10:00 pm

Leiligheten Rockefeller | Oslo

Oslo Rock Dealers
Publisher/HostOslo Rock Dealers
Oslo Rock Dealers #69
Advertisement
Nice!
Etter en av de aller beste Oslo Rock Dealers-kveldene noensinne i april, er det en fryd å annonsere ny dose med ROCK i mai! Enten du har tenkt deg på Kvelertak, Drive-By Truckers eller bare vil danse og spille luftgiter, er det én ting som gjelder, og det er at du tar på deg rockeskoene og det største gliset ditt, og atter en gang tar turen opp i Leiligheten for liberale mengder av det deiligste vi vet - ROCK!
Oslo Rock Dealers har siden september 2014 vært hovedstadens desidert beste og tøffeste DJ-team, og hver måned drar de i gang byens råeste rock'n'roll party i Leiligheten på Rockefeller! Det er dermed ingen grunn for de rock-tørste horder til å ikke bevege seg opp trappene til Leiligheten, der vi garanterer fete glis, fetere riff og det ypperste av ROCK!"
Oslo Rock Dealers er DJ Vu (Sigurd Thune) og DJ Rock God (Espen Nørvåg Slapgård), AKA alle gitarallergikeres største mareritt!
En gang i måneden kan du bli med oss opp i skyene i Leiligheten, stenge resten av verden ute og bare nyte livet med en kveld med ordentlig rock.
Hva er rock, spør du så? Rock er summen av et kresent utvalg av de beste råvarer fra steder som Whisky a Go Go på sekstitallet, CBGBs på syttitallet, Hammersmith Odeon på åttitallet og Elm Street på nittitallet. Rock er sene kvelder uten tanker på morgendagen, en fristund fra hverdagsslitet og en skål med gode venner. Rock er gitar, vokal, bass og trommer. Rock er det beste med hele helga. Kom innom, ta deg en pils og kos deg.
Oslo Rock Dealers gir deg musikken du vil høre, musikken du hadde glemt at du ville høre og musikken du ikke visste at du ville høre. Fellesnevneren er rock, undersjanger er uvesentlig.
NB - Fri entré!
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Leiligheten Rockefeller, Mariboes gate 3,Oslo, Norway, Oslo, Norway

Sharing is Caring: