OSLO - Ja til livet - Biodanza med Unni

Sun Oct 17 2021 at 12:30 pm to 02:30 pm

Møllergata 7, 0179 Oslo, Norge | Oslo

Biodanza Unni Heim
Publisher/HostBiodanza Unni Heim
OSLO - Ja til livet - Biodanza med Unni
Advertisement
Dagen før min fødselsdag inviterer jeg til biodanza - Livets dans.
For 18 år siden tok Biodanza meg med storm.
Det ble bokstaveligtalt en reise fra asken og tilbake til livet, som en Phønix prosess.
Tre år etterpå begynte jeg å dele dette kraftfulle, livsbejaende verktøyet med andre, og Norges første ukes gruppe så dagens lys. Siden den gang har gløden for biodanza bare vokst seg sterkere. Dette fordi jeg ser hva biodanza gjør med oss som praktiserer.
Har tiden kommet for deg?
Søndag 17. oktober inviteres du til å bli med på Biodanza - både du som har erfaring med biodanza, og du som ikke har det.
Ja til livet
Dans for kontakt - dans for å erfare - dans for å uttrykke
( hele klassen er uten fysisk kontakt med andre).

Søndag 17. oktober klokken 12:30 - 14:30
Møllergata 7, Oslo

Biodanza har lært meg at jeg ikke trenger å holde igjen. Ja faktisk, når jeg tillater meg mitt fulle "ja", så er jeg mer tilstede, kjenner meg mer levende, har mer energi, og føler større kontakt til hva jeg vil og den jeg er. Det betyr at jeg også kan si "ja" til mitt "nei".
Biodanza har også vist meg hvor mye jeg levde igjennom hodet tidligere. Hvor lite jeg egenrlig var hjemme i meg selv. Biodanza har vist meg veien tilbake, og det er godt.
Vi danser for kontakt med oss selv bakenfor tanken om oss selv. Her kan vi begynne å oppdage livspotensial som venter på å få folde seg ut og erfares. Her kan vi også oppdage at alt henger sammen, at jeg er del av noe som er større enn meg selv.
I løpet av denne søndagsklassen inviteres du inn i øvelser som skaper god forbindelse med deg selv, med andre og med livet som helhet.

Klassen er en feiring av livet; livet som inviterer oss til å vokse, til å utvikle oss i en retning som integrerer og heler.
COVID-19 reguleringer:
Selv om Norge har åpnet vil denne spesifikke klasse være uten fysisk kontakt. Det blir altså ikke fysisk berøring av andre denne sesjonen.Pris: kr 300,-
Påmelding på denne siden: https://www.biodanza.no/arrangement-3584.html
Her kan du betale med kort, vipps eller be om faktura.

Varmt velkommen!

Om læreren Unni Heim:
I år 2000 ble jeg rammet av alvorlig sykdom. Jeg fikk ME og kreft. I lange perioder kunne jeg knapt gå eller snakke. Dette endret livet mitt totalt. Det som ikke føltes sant falt som sten til jorden. Det som gjorde at mitt hjerte jublet fikk ny kraft.
Jeg har oppdaget at jeg elsker de grunnleggende, basale kvalitetene i livet. Og jeg elsker de mest raffinerte, delikate, ville, sarte, dype sidene... ja egentlig alle fasettene. Jeg elsker også å være på en utviklingsvei der økt bevissthet inngår som en selvfølgelighet. Jeg elsker å erfare hva som bor i meg som menneske, hvilke innsikter som melder seg, hvilket potensial vi faktisk har, og hvordan alt henger sammen.
Den beste medisinen for et menneske er andre mennesker og naturen. Alt vi behøver å gjøre er å våge å ta det imot!”
Faglig bakgrunn
Unni Heim er Biodanzagründer i Norge. Hun inviteres også regelmessig til flere land rundt om i verden. Blant annet Sverige, Nederland, Frankrike, Italia, Tsjekkia, Sør-Afrika, Irland, Slovenia og England.
Unni er utdannet Psykosynteseterapeut fra Norsk Institutt for Psykosyntese (NIP, 4 år), og Biodanzalærer fra Sistema Rolando Toro School for Biodanza i Amsterdam (3 år), samt didaktisk biodanza trener. I tillegg har hun en Master of Science grad fra NTNU.
Unni har lisens til å drive Biodanzaskole, lære opp nye biodanzalærere, og hun har også lisens til å lære opp andre biodanzalærere i spesialiseringen: Biodanza i naturen.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Møllergata 7, 0179 Oslo, Norge, Oslo, Norway

Tickets

Sharing is Caring: