Opptak til Den norske Studentersangforening

Thu Feb 02 2023 at 04:00 pm

Det teologiske fakultet (UiO) | Oslo

Den norske Studentersangforening - DnS
Publisher/HostDen norske Studentersangforening - DnS
Opptak til Den norske Studentersangforening
Advertisement
Har du lyst til å synge i et av Norges beste og mest tradisjonsrike mannskor med høye kunsteriske ambisjoner, variert repertoar og et unikt sosialt miljø?
Velkommen til prøvesang for Den norske Studentersangforening!
Opptaket foregår ved at man synger en selvvalgt sang og gjennomfører en skalaøvelse med dirigenten for å bestemme hvilken stemmegruppe du passer inn i. Forbered noe enkelt og gjerne en sang du kan godt. "Deilig er jorden" er et godt alternativ. Etter prøvesangen blir det en kort og uformell samtale med en representant fra styret for å bli bedre kjent med deg.
Vi gleder oss til å høre fra dere! (Påmeldingsfrist 31.01.23)
Skjema for registrering: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSck6cTBUYs3IPEkpJxldDzmRGDeYKKnahVgmeddJ_fVj55lbA/viewform?usp=sf_link
Den norske Studentersangforening er Norges eldste offentlige kor stiftet i 1845, og det offisielle mannskoret ved UiO. Foreningen består i dag av to kor – Konsertkoret og DnS Pluss. Begge kor øver torsdager fra kl. 18. Konsertkoret er foreningen mest aktive kor, har flest konserter og reiser på konkurranser og turneer. DnS Pluss består av sangere som av forskjellige årsaker ikke har mulighet for å opprettholde aktivitetsnivået som kreves i Konsertkoret, men som likevel vil synge i et godt kor med jevnlige konserter. DnS Pluss og Konsertkoret har felles konserter og turneer med jevne mellomrom, og møtes ofte over en øl, brus eller annet forfriskende i våre egne lokaler.
Fortsatt ikke overbevist?
Hør vår nyeste album der du hører musikk:
https://orcd.co/for-fulle-seil og https://orcd.co/norges-bedste
Les mer om koret på våre sider:
https://www.studentersangforeningen.no/om-dns/
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Det teologiske fakultet (UiO), Blindernveien 9,Oslo, Norway, Oslo, Norway

Sharing is Caring: