Oplæg med Oskar Rubin

Tue Apr 16 2024 at 06:00 pm to 07:00 pm

Kulturhuset Islands Brygge, Islands Brygge, København, Danmark | Copenhagen

For Lige Vilk\u00e5r
Publisher/HostFor Lige Vilkår
Opl\u00e6g med Oskar Rubin
Advertisement
Hvordan får man den hjælp, man er berettiget til? Gratis oplæg for medlemmer af For Lige Vilkår (100 kr. for ikke medlemmer).
About this Event

I 2018 blev Oskar Rubin far til en søn, som er født med en alvorlig og sjælden sygdom. På baggrund af sin uddannelse som jurist og gennem sin egne oplevelser som forælder har Oskar i løbet af de seneste år tilegnet sig stor viden om rettigheder for børn med handicap og deres familier.

Oskars erfaringer kulminerede i 2023 med udgivelsen af e-bogen Sygt barn, sygt system, og han har siden udgivelsen deltaget aktivt i den politiske debat om rettigheder for børn med handicap bl.a. i Politiken, Debatten, Aftenshowet, TV2 og DR's podcast Genstart.

Vi er glæder os til, at give vores medlemmer og andre interesserede mulighed for at deltage i Oskar foredrag med udgangspunkt i bogen.

Foredraget vil bl.a. give dig:

  • Et overblik over systemet. Få en forståelse for det komplekse landskab, børn med handicap og deres forældre står over for
  • Indsigt i barnets lov. Et kig ind i kernen af loven med et udpluk af de mest centrale punkter i forhold til børn med handicap
  • Rettigheder, strategier og værktøjer. Få indspil til konkrete handlemuligheder, som kan hjælpe dig med at navigere i systemet

Efterfølgende er der afsat tid til spørgsmål.

Oskars foredrag giver dig vigtig viden og helt konkrete redskaber, der kan gøre en forskel i din hverdag som forældre.

Oplægget er gratis for medlemmer af For Lige Vilkår. Et medlemskab koster 300 kr. årligt og giver bl.a. adgang til rådgivning, bisidderhjælp og deltagelse i alle foreningens arrangementer. Du kan melde dig ind her.

Prisen for ikke medlemmer er 100 kr. Beløbet der opkræves via MobilPay efter tilmelding.

Vi glæder os til at se dig!
Du kan læse mere om Oskar Rubin på

Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Kulturhuset Islands Brygge, Islands Brygge, København, Danmark, 18 Islands Brygge, Copenhagen , Denmark

Tickets

DKK 0.00

Sharing is Caring: