One Day Cacaobliss Ceremonie in Amsterdam(Chocobliss)

Sun May 26 2024 at 02:00 pm to 10:00 pm

Amsterdam | Amsterdam

The Body Remembers
Publisher/HostThe Body Remembers
One Day Cacaobliss Ceremonie in Amsterdam(Chocobliss)

Met de ontluikende lente die is begonnen in mei wordt er een heilig pad van wedergeboorte en gedaanteverandering onthuld op spiritueel niveau. Waarbij wij worden aangespoord om ons te ontdoen van oude denkwijzen en handelen.


Voel jij ook het verlangen naar vernieuwing de drang om nieuwe horizon te verkennen en te baden in avontuur Dan nodig ik je uit om mee op expeditie te gaan! Waarin je je eigen innerlijke landschap gaat (ver)kennen en hierin jouw innerlijke wijsheid en kracht in liefde wordt aangezet.


Je bent van harte welkom vanaf 14.00 uur dan kan je rustig aan binnen lopen en jezelf voor de hellende dag gaan installeren. Om 14.30 uur gaan we de ceremonie openen en gaan we beginnen aan je magische zielenreis. De eindtijd van de ceremonie is 22:00 uur.


Er is voor deze ceremonie nog plek voor 2 persoon!


Waar de Ceremoniële Cacaobliss je o.a bij kan helpen:

?Het afpellen van lagen op fysiek mentaal en emotioneel niveau

?Loslaten van negatieve patronen en helen van trauma's

?Meer harmonie in alle mogelijke relaties

?Groter zelfbewustzijn meer zelfvertrouwen en authenticiteit

?Een dieper besef van een persoonlijk doel en richting in je leven

?Meer verbonden met intuïtie en het verhogen met je spiritueel bewustzijn

?Meer rust bevrijding en/of verlichting van stress en spanning in het lichaam


Ik geef de transformeerde Cacaobliss ceremonie`s in kleine groepen maximaal 4 a 5 personen en als je zelf een groep kan samenstellen zoals met vrienden en of familie is dit ook mogelijk. Hierdoor creëer je een eigen tribe. Alles is bespreekbaar met mij hierover en deze ceremonie geef ik in het Nederlands en/of Nederlands/Engels.


Tevens werk ik in het energetisch veld en gebruik hiervoor energetische helingstechnieken en deze tools kan ik inzetten waar nodig is en bij alleen jouw toestemming! 


Door deze energie te laten ontwaken en te activeren zul je merken dat er van alles loskomt en jouw levensenergie weer kan gaan stromen. Dit wordt op een rustige veilige en zachte manier begeleid zodat jij ontvangt wat op dat moment belangrijk is en jij weer verbinding maakt met jouw eigen bron. Dit ter samen met de Ceremoniële Cacaobliss kan dit life-Changing zijn en mag een stuk van jouw beschermlaag afgepeld worden!


Tijdens deze sessie ga je een reis maken een reis die je opnieuw verbindt met wie jij diep van binnen bent terug naar je authentieke ware zelf. Je kunt tijdens de sessie verschillende ervaringen hebben zoals fysieke emotionele visuele of het gevoel van ultiem geluk.


Vertrouw op het proces en wat zich wilt aandienen voor jou op dat moment.


Wil jij samen met mij dit avontuur aangaan? Ik zal je met de kracht van liefde ondersteunen in jouw zielenreis ik geloof namelijk in de kracht van liefde en dat daarin onze ware kracht ligt! Er wordt voor een veilige bedding gezorgd waardoor je dieper in jezelf kan duiken je schaduwkanten trauma's veilig kan aankijken en opgeruimd mag/kan worden. Na afloop zorg ik voor een vegetarische maaltijd zodat je goed gevuld en geaard weer het aardse bestaan(leven) kan bewandelen.


Resoneert dit met jou? Meld je dan aan en met veel liefde zal ik je begeleiden in jouw zielenreis.


Bij aanmelding stuur ik je ter voorbereiding een levensloop vragenlijst. Op deze manier kan ik kijken of je mee kan doen met de Ceremoniële Cacaobliss ceremonie en ik je nog beter kan ondersteunen tijdens het proces.


Uitwisseling bedraagt €175- p.p. en is van 14.00 uur tot ongeveer 22.00 uur locatie West Indische buurt buurtkamer Corantijn in Amsterdam adres volgt na aanmelding en verdere informatie! 


Heb je vragen? Stel ze gerust ik ben goed te bereiken via de mail: [email protected]

en of neem een kijkje op mijn website voor meer info! www.thebodyremembers.nl


Love & Gratitude


Diana The Body Remembers


CONTRA-INDICATIES:

Gebruik van medicatie als antidepressiva antipsychotica slaapmiddelen en dergelijke gaan bijvoorbeeld niet samen met de Ceremoniële Cacaobliss. In deze gevallen is het helaas niet mogelijk om deel te nemen aan deze ceremonie. Twijfel je? Stel me gerust je vraag hierover.

Event Venue

Amsterdam, Netherlands

Tickets

EUR 175.00

Sharing is Caring: