Omvisning: Rodin – Forskydninger

Sun Jul 18 2021 at 12:00 pm to 01:00 pm

Glyptoteket | Copenhagen

VisitCopenhagen
Publisher/HostVisitCopenhagen
Omvisning: Rodin \u2013 Forskydninger Undersøg Rodins metode på denne særlige omvisning i udstillingen “Auguste Rodin – forskydninger”. Vi går i tæt dialog med nogle af Rodins mest ikoniske værker igennem enkle og sanselige skulpturøvelser og lydvandringer. Øvelserne er relaterede til Rodins arbejdsproces og skal gøre os klogere på, hvordan Rodin igennem antikken formede, fragmenterede og forvandlede genstande og materialer. Øvelserne kræver ikke andet end et nysgerrigt blik.
Billetterne kan ikke forudbestilles, men afhentes i billetsalget på dagen. Der udleveres maks. to billetter pr. person. Omvisningen er gratis, når entréen til museet er betalt.
Læs om udstillingen her: glyptoteket.dk/udstilling/auguste-rodin-forskydninger/

Særlige Covid-19 hensyn:
Gæster på 15 år og derover skal kunne fremvise et gyldigt coronapas samt identifikation i form af pas, kørekort, sundhedskort eller andet offentligt udstedt ID. Læs mere om krav til dokumentation her: glyptoteket.dk/om-museet/nyheder/retningslinjer/. *
* Undtaget fra kravet om at vise coronapas er personer, der af enten medicinske årsager eller som følge af en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse, ikke bør få foretaget en covid-19-test.

Event Venue & Nearby Stays

Glyptoteket, Dantes Plads 7, Copenhagen, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: