Old Sea Brigade / Belleville / Pres. av FKP Scorpio

Wed Feb 01 2023 at 07:00 pm

Cosmopolite Scene | Oslo

Cosmopolite Scene
Publisher/HostCosmopolite Scene
Old Sea Brigade \/ Belleville \/ Pres. av FKP Scorpio
Advertisement
FKP Scorpio Norge presenterer:
Old Sea Brigade
Belleville
Onsdag 1. februar
Ben Cramer beskriver «5 AM Paradise», hans sprudlende og gripende tredje album som Old Sea Brigade, som et «coming of age»-album; ti sanger som balanserer ungdommelig overflod med modenhet og tilbakeholdenhet, full av fantasifullhet, stemningsfulle teksturer og grasiøse melodier som bringer en slags storhet til hverdagens øyeblikk.
Cramer introduserte først Old Sea Brigade med sin debut-EP «Love Brought Weight» etterfulgt av debutalbumet, «Ode To A Friend» (2019). På turné med artister som Passenger, Tall Heights, WildRivers, Joseph, Lewis Watson og Luke Sital-Singh utviklet han en unektelig kjemi med Luke som også fant veien inn i studioet for «All the Ways You Sing in the Dark» EP-en.
I mellomtiden har Cramer etablert seg som en ettertraktet produsent i hjemmestudioet sitt i Nashville, for artister som austalerne Angie McMahon og Lawson Hull, Londons John Joseph Brill, Montreals The Franklin Electric og nye lokale talenter som Braison Cyrus og Paul McDonald.
Nå sist ble det andre albumet, fra 2021, «Motivational Speaking» kalt «noe av den beste karantenekunsten» (Consequence) og «skarpt skrevet og smittsomt drivende» (Uncut), og har lagt grunnlaget for «5 AM Paradise», mens han gosser seg i nye lyder, ideer og utforsker hverdagslivets konturer, i sanger som gir rom for tvil og bekymring ved siden av glede og nytelse. Han lar sangene være uavklarte, stiller flere spørsmål enn han svarer – slik at de avslører mer og mer for hver lytting.
I vinter kommer han til Skandinavia for en rekke spillejobber, billetter ute nå!
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Cosmopolite Scene, Vogtsgata 64, Oslo, Norway

Tickets

Sharing is Caring: