Trevor Noah // Royal Arena // 24. maj 2022

Tue May 24 2022 at 08:00 pm to 11:00 pm

Royal Arena | Copenhagen

All Things Live Denmark
Publisher/HostAll Things Live Denmark
Trevor Noah \/\/ Royal Arena \/\/ 24. maj 2022
Advertisement
???: ?? ????!
TREVOR NOAH: BACK TO ABNORMAL WORLD TOUR
24. MAJ 2022 – ROYAL ARENA, KØBENHAVN
BILLETSALGET STARTER: 8. NOVEMBER KL. 10.00
BILLETPRISER FRA: 475 INKL. GEBYR
BILLETSALG VIA: TICKETMASTER.DK
The Daily Show værten Trevor Noah til Danmark!
Efter et næsten udsolgt show i Forum ved sit sidste besøg i 2018, vender den Sydafrikanske komiker og prisvindende The Daily Show vært, Trevor Noah, tilbage til Danmark, hvor han indtager Royal Arena på sin Back To Abnormal World Tour 24. maj 2022.
Trevor Noah er uden tvivl den mest populære afrikanske komiker nogensinde og ligeledes succesfuld arvtager af Jon Stewarts værtskab på Comedy Centrals vanvittig populære talkshow The Daily Show – og om det er på scenen eller i TV mestrer Trevor Noah altid at spidde samtiden satirisk, krydret med oplevelser og erfaringer fra hans eget liv.
Trevor Noah har haft en bemærkelsesværdig karriere, der har gjort hans navn kendt verden over. Han har lavet standup i mere end et årti, og sidste efterår udkom hans tiende comedy-special Son of Patricia, som kan ses på Netflix. En special hvor Trevor Noah giver sit syn på blandt andet racisme, immigration og camping.
Udover sin komiker- og tv-værtkarriere er Trevor Noah også skuespiller og forfatter, og han har blandt andet skrevet den prisbelønnede New York Times bestseller Born a Crime: Stories from a South African Childhood, som udkom i 2016.
Bogen er en samling af personlige historier om barndommen i Sydafrika og giver læseren et ærligt og intimt indblik i den verden og de omgivelser, som har været med til at skabe den mand, som Trevor Noah er i dag. Det er sande historier - nogen mørke, nogen chokerende, nogen bizarre og andre kærlige, men altid med en humoristisk vinkel.
Trevor Noah besøgte sidst Danmark i 2018, hvor han optrådte i et tætpakket Forum med sin tankevækkende, reflekterede og ikke mindst hysterisk morsomme comedy foran et begejstret publikum. I foråret 2022 gentager han succesen, når han besøger Royal Arena med sit helt nye show Back To Abnormal.

❤️ SERVICEINFO - HUSK:
Vi anbefaler, at man altid kun køber billetter via den officielle billetudbyder, som er Ticketmaster.dk - vi fraråder på det kraftigste køb af billetter fra falske udbydere og videresalgs-sider som Viagogo og lignende, da man ikke kan være sikker på billetternes ægthed + ofte ender med at betale overpris.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Royal Arena, Hannemanns Allé 18-20, Copenhagen, Denmark

Tickets

DKK 475.00 to DKK 695.00

Sharing is Caring: