Ny dato // The Greatest Love of All // Oslo Konserthus 2022

Tue Apr 26 2022 at 06:30 pm to 09:30 pm

Oslo Konserthus | Oslo

Stageway
Publisher/HostStageway
Ny dato \/\/ The Greatest Love of All \/\/ Oslo Konserthus 2022
Advertisement
NY DATO: Tirsdag 26. april 2022!
De omfattende, men helt nødvendige restriksjonene som er iverksatt for å redusere spredningen av COVID-19,
gjør at vi dessverre nok en gang må flytte "The Greatest Love of All". Vi beklager de ulempene dette medfører for deg som publikummer.
Ny dato for «The Greatest Love of All» er nå 26. April 2022, kl. 19:30. Kjøpte billetter kan benyttes til ny dato. Mer info sendes på mail til alle publikummere fra Oslo Konserthus.
The Greatest Love of All starring Belinda Davids.
A tribute to Whitney Houston. Ingen tilknytning til Whitney Houston Estate.
Whitney Houstons musikalske arv lever videre i denne kritikerroste forestillingen, beskrevet som «mind-blowingly spot on». Med fullt band og dansere bak seg, fremfører Belinda Davis over to timer av Whitney Houstons største hits. La deg fascinere av Davis og hennes hyllest til en av verdens mest anerkjente sangere.

I denne spektakulære produksjonen må du klype deg i armen både en og to ganger for å forsikre deg om at du ikke ser syner. Davis har nemlig en stemmeprakt og en tilstedeværelse som ligger tett opp mot pop-divaens egen. I tillegg er Houston hennes personlige idol og hennes opprinnelige inspirasjon til å satse på musikken.
«I want people to come and remember Whitney when she was at the top of her game and when she was fabulous»
Showet har turnert verden over med utsolgte forestillinger i USA, Canada, New Zealand, Singapore og Sør-Afrika. Med hits som "I Will Always Love You", "I Wanna Dance With Somebody", "Didn’t We Almost Have It All" og "I’m Every Woman", vitner alt om at dette blir en uforglemmelig kveld i Oslo Konserthus!
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Oslo Konserthus, Munkedamsveien 14, Oslo, Norway

Tickets

Discover more events by tags:

Music in OsloEntertainment in Oslo

Sharing is Caring: