Julian Lage Trio // Nasjonal jazzscene

Tue Nov 16 2021 at 08:00 pm to 10:00 pm

Nasjonal jazzscene | Oslo

Nasjonal jazzscene
Publisher/HostNasjonal jazzscene
Julian Lage Trio \/\/ Nasjonal jazzscene
Advertisement
Konserten med Julian Lage Trio er flyttet fra torsdag 11. mars til tirsdag 16. november klokken 20.00. Kjøpte billetter gjelder selvsagt til den nye datoen.
New York’s guitar virtuoso Julian Lage plays the songs he love so much it hurts!
Tirsdag 16. november kl 20.00. Dørene åpner kl 19.00 - kr 290/240
Ojoj, her venter en godbit! For hvem kan vel motstå en varm og luftig gitarlyd som er akkurat passe fuzzy rundt kantene? Julian Lage var lenge hyllet som den store virtuosen på akustisk gitar, men for et par år siden åpnet han døra til gutterommet og henta ut igjen den gamle, gode Telecasteren. På plata Arclight tok Lage for seg jazzen fra første halvdel av forrige århundre – før bopen endret alt. Forrige album, Modern Lore, bestod av egne låter, med en helt egen melodifølelse og energi.
Og nå, du vet at når du plukker opp ei plate som heter Love Hurts signert Lage, kan det ikke gå galt! Fabelaktige glimt i øyet-covere av udødelige sanger fra de siste 60 år med amerikansk låtskriverkunst. Det begynner med David Lynch, via Coleman og Jarrett til Roy Orbison. Eklektisk ja, men med en tydelig ide. Drevet fram i et ikonisk trioformat med Kenny Wollesen på trommer og Jorge Roeder (Shai Maestro, Nels Cline) på bass, kollapser tiårene til tre og et halvt minutt lange brilliante låter, tidløse og samtidige på en gang.
Trioen solgt ut hos oss i 2018, ikke la hjertet ditt knuses i år!
Julian Lage - gitar, Jorge Roeder - bass, Kenny Wollesen - trommer
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Nasjonal jazzscene, Karl Johans gate 35, Oslo, Norway

Tickets

Discover more events by tags:

Music in OsloEntertainment in Oslo

Sharing is Caring: