Ny dato! Judith Hill // Studie 2 // 14. oktober 2021

Thu Oct 14 2021 at 08:00 pm to 11:00 pm UTC+02:00

DR Koncerthuset | København

DR Koncerthuset
Publisher/HostDR Koncerthuset
Ny dato! Judith Hill \/\/ Studie 2 \/\/ 14. oktober 2021 JUDITH HILL
STUDIE 2, DR KONCERTHUSET
14. OKTOBER 2021
BILLETTERSALGET STARTER 20. MAJ KL.10.00
BILLETPRIS: 320 + GEBYR
WWW.DRKONCERTHUSET.DK
? Den amerikanske R&B og soul-sangerinde samt sangskriver Judith Hill har sunget for både Stevie Wonder og Michael Jackson. Nu besøger den prisbelønnede kunstner Studie 2 i DR Koncerthuset med sin egenartede og sjælfulde stemme.
Judith Hill og hendes uomgængelige vokal har været fast inventar blandt nogle af de største stjerner som Stevie Wonder, Michael Jackson, Robbie Williams, Carole King og mange andre. Sideløbende med karrieren som efterspurgt korsangerinde har Judith Hill plejet sit eget materiale og varmet op for kæmper som Prince og John Legend. Sangskrivningen udmøntede sig i 2015 til debutpladen Back In Time, som er produceret i samarbejde med selvsamme Prince.
Det amerikanske musikmedie Rolling Stone har kaldt Judith Hills talent for ”stellar powerhouse vocals” – og hun har det ikke fra fremmede. Hendes forældre – japansk mor, afroamerikansk far – mødte hinanden i et funkband i 1970’erne, og Hill skrev sin første sang i 1988 i en alder af fire år. I 2007 rejste den blot 23-årige Hill efter endt musikuddannelse til Frankrig for at optræde med anmelder-darlingen Michel Polnareff. Det blev starten på en international karriere, der blandt andet indebar rollen som Michael Jacksons duetsanger i 2009 – Hill øvede med The King of Pop i månedsvis, men turnéen faldt sammen, da Jackson gik bort i juni samme år.
I kraft af sin mangeårige korkarriere er Judith Hill blandt andet at finde blandt de personlige historier i instruktør Morgan Nevilles anmelderroste portræt af en række af det 21. århundredes største, men ofte oversete korstemmer, 20 Feet From Stardom (2013). Hill deltager også på filmens soundtrack, der vandt en Grammy i 2015. 2013 var også året, hvor Judith Hill deltog i det musikalske reality-program The Voice, som også findes i en dansk version.
Judith Hill optrådte første gang i Danmark som et af hovednavnene til Copenhagen Jazz Festival 2018, hvor hun spillede til en meget velbesøgt udendørskoncert på Balders Plads, og siden da er det gået stærkt for den grammyvindende soul-stjerne, der har indtaget store festivaler og venues i hele Europa.
Sidste år lagde hun DR Koncerthuset ned med et brag af en koncert. Vi glæder os derfor til igen at byde velkommen til Judith Hill i Studie 2, hvor hun løfter arven fra Prince med et band i særklasse. Bl.a. med materiale fra hendes seneste album Golden Child.
? SERVICEINFO - HUSK:
Vi anbefaler, at man altid kun køber billetter via den officielle billetudbyder, som er drkoncerthuset.dk - vi fraråder på det kraftigste køb af billetter fra falske udbydere og videresalgs-sider som Viagogo og lignende, da man ikke kan være sikker på billetternes ægthed + ofte ender med at betale overpris.

Event Venue & Nearby Stays

DR Koncerthuset, Ørestads Boulevard 13, København, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: