Ny dato! Gabriel Iglesias - 1. juni 2022 - Royal Arena

Thu Jun 02 2022 at 12:00 am

Royal Arena | Copenhagen

Comedy World
Publisher/HostComedy World
Ny dato! Gabriel Iglesias - 1. juni 2022 - Royal Arena
Advertisement
OBS: Ny dato!
??????? ???????? – ?????? ??? ?????? ????? ????
?. ???? ???? – ????? ?????, ?Ø???????
???????????? ???????: ?. ???????? ??. ??.??
???????????? ???: ???,- ????. ?????
?????????? ???: ????????????.??
Den verdenskendte amerikanske komiker Gabriel Iglesias, også kendt som Fluffy, har ved hans tidligere besøg i Danmark optrådt for fyldte sale. Nu kan danske fans se frem til at opleve ham større end nogensinde, når han indtager Royal Arena 1. juni 2022 på den verdensomspændende Beyond The Fluffy World Tour.
Gabriel Iglesias er en af de mest succesfulde amerikanske standupkomikere lige nu, og optræder for udsolgte sale i hele verden med hans vilde historier, parodier og vanvittige jokes – og hans unikke comedy stil har givet ham fans i alle aldre. Han er ligeledes en af de mest streamede komikere, og har over 412.000.000 visninger på YouTube og imponerende 15 millioner fans på sine sociale medier.
Den mexicansk-amerikanske komikers vej til succes har været undervejs siden han var barn. Iglesias voksede op med sin mor og fem søskende i et af L.A.’s udsatte nabolag, og har siden han var helt lille tacklet livets udfordringer med en stor portion humor. Som ung fyr begyndte han at lave standup alle steder, han kunne finde et publikum.
I dag har Gabriel Iglesias’ publikum i hele verden, og foruden hans nye Netflix-serie Mr. Iglesias og succesfulde standup special I’m Sorry For What I Said When I Was Hungry, har han flere morsomme roller i film og serier som Family Guy, Magic Mike, Modern Family og Cristela på CV’et. Han har ligeledes lagt stemme til flere animationsfilm og har som en af kun en håndfuld komikere på verdensplan udgivet en koncert comedyfilm, The Fluffy Movie.
Til næste år vender Fluffy tilbage til verdens livescener med hans nye standup turné Beyond The Fluffy World Tour. Danske fans kan se frem til opleve ham større end nogensinde, når han indtager Royal Arenas gyldne rammer 1. juni 2022.
❤ ??????????? - ????:
Vi anbefaler, at man altid kun køber billetter via den officielle billetudbyder, som er Ticketmaster.dk - vi fraråder på det kraftigste køb af billetter fra falske udbydere og videresalgs-sider som Viagogo og lignende, da man ikke kan være sikker på billetternes ægthed + ofte ender med at betale overpris.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Royal Arena, Hannemanns Allé 18-20, Copenhagen, Denmark

Sharing is Caring: