Nunki Bay Starship - Gólya

Thu Jul 01 2021 at 07:00 pm to 11:00 pm

Gólya | Budapest

GrapefruitMoon Records
Publisher/HostGrapefruitMoon Records
Nunki Bay Starship - G\u00f3lya Újra Nunki Bay Starship a Gólyában!
Vannak zenekarok, akikből sosem elég: ha voltak már nálunk, folyton repetáznánk. Óriási öröm hát nekünk, hogy a megújult koncerttermünkben tartja egyetlen nyári pesti klubkoncertjét a Nunki!

“Pop - funk - soul tengely körül keringő pszichedelikus felhangok, elektronikával tűzdelt hangszerelés, némi jazzel és hip-hoppal fűszerezve. A magukat multidimensional brain-pop jelzővel meghatározó kvartett 2017 tavaszán debütált élőben.
2018 októberében elkészült az első videóklip a Fallin’ Free című dalhoz, mely előfutára volt az egy hónappal később megjelenő Magnetic Resonance Imagination címen bemutatkozó kislemeznek. Az EP koronája a stop motion technikával készült videóklip, a magányos űrhajós történetét elmesélő MRI. Alig fél évvel később, 2019 tavaszán mindezt követte az első nagylemez, a Sigma Sagittarii. 2020-ban a zenekar a Hangfoglaló Program
által támogatott induló zenekarok egyikeként készül újabb lemezzel. Ennek első szikrája a What God Said című dal, amely egy reptéren forgatott, különleges hangulatú live session keretében került bemutatásra. Egy szorongó ember monológja, ahogy a saját belső hangján szólaltatja meg azt, akit a legtöbben Istennek neveznek.
Az LP anyagával már több különböző színpadon megajándékozták a közönséget, és mindenhol szerető fülekre találtak. Így jutottak el az Akvárium Klubba Antonia Vai előzenekaraként, de játszottak a 30Y és az Anomalie Live Band előtt is, és 2019-ben olyan kis – és nagyfesztiválon is bemutatták a lemezüket, mint a Művészetek Völgye, Campus Fesztivál, Fezen, Kolorádó vagy UbikEklektik.”

Zenekart támogató behopp: 1.500 HUF (amely a koncert napján, a helyszínen vásárolható meg készpénzzel)
A koncert covid védettségi igazolvánnyal látogatható.

Event Venue & Nearby Stays

Gólya, Orczy út 46-48., Budapest, Hungary

Tickets

Sharing is Caring: