Nourishing mama and baby

Mon Oct 17 2022 at 10:30 am to 12:30 pm

JOY Yoga | Oslo

Yoga med Silje Frotvedt
Publisher/HostYoga med Silje Frotvedt
Nourishing mama and baby
Advertisement
Kjære mammaer og babyer. Unn dere noe godt sammen når høsten kommer. Yogalærerne Silje og Magnhild ønsker velkommen til en nærende og god workshop der du kan ta med deg din lille.

Workshop’en vil inneholde myk yogaflyt for mamma, yoga for baby med bevegelser, sang og massasje, samt egenmassasje med massasjeballer for stramme mamma-muskler. Det vil også bli tid til en god, deilig avspenning.
Det vil være et åpent rom der vi kan dele erfaring og høste kunnskap fra hverandre. Så det blir åpning for å dele noe eget hvis man ønsker. Vi er alle kloke, og kjærlige mammaer og vi trenger hverandres støtte i denne fasen av livet. Silje og Magnhild legger til rette for et trygt rom der alt er lov; tårer, latter, amming, soving og bleieskift så alle kan dekke babyens og sine egne behov.

Om oss:
Magnhild:
Fysioterapeut og yogalærer som jobber spesielt med barn og kvinner. Utdannet yogalærer og fordypet seg i gravid og mamma/babyyoga. Har også videreutdanning i psykomotorisk fysioterapi og er spesielt opptatt av hvordan livet setter seg i kropp og pust. Og hvordan kroppen være er bærere av livet vi lever/har levd. Elsker å jobbe med kvinner og barn og brenner for å skape trygge rom for bevegelse, næring og påfyll.

Silje:
Silje har undervist yoga i 5 år og har blant annet fordypet seg i gravidyoga og mamma- og babyyoga. I tillegg er hun utdannet ayurvedisk postpartum doula. Hun er opptatt av å formidle yoga som et verktøy både på og utenfor matten og brenner for å støtte kvinner i overgangen til den nye tilværelsen som mamma.

Når: Mandag 17.oktober kl. 10.30-12.30.
Pris Joy Yoga medlem: kr. 250 (gjelder ikke 2-ukerskort).
Pris ikke medlem: kr. 300.

Påmelding i Glofox app, eller via nettside: https://app.glofox.com/portal/#/branch/5ddf953c22fc5d599907f089/courses/62cff755276a1b05b139869d/schedule/1657796386000/book
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

JOY Yoga, Gøteborggata 23,Oslo, Norway, Oslo, Norway

Tickets

Sharing is Caring: