Nour og Noras første dag i børnehave / Weekend for børn

Sat Jun 26 2021 at 11:00 am

Nørrebro Bibliotek | Copenhagen

N\u00f8rrebro Bibliotek
Publisher/HostNørrebro Bibliotek
Nour og Noras f\u00f8rste dag i b\u00f8rnehave \/ Weekend for b\u00f8rn Kom og hør Camilla Kaj Paulsen læse op fra børnebogen 'Nour og Noras første dag i børnehave', som handler om, at det i Danmark er normalt, at vi spiser noget forskelligt, fejrer noget forskelligt og ser forskellige ud. Bagefter finder vi malergrejet frem, og du kan male dit eget portræt.
PRAKTISK
For børn fra 3-5 år med voksen
Der er 20 billetter i alt, både børn og voksne skal tilmeldes via Billetto. Bemærk, at tilmeldingen åbner en uge før arrangementet.
Husk, at personer over 15 år skal kunne fremvise gyldigt coronapas og bære mundbind, når man går og står.
OM WEEKEND FOR BØRN
I Kultur N på Nørrebro laver vi kultur for både små og store, og det ligger os meget på sinde at være med til at styrke et alsidigt og rummeligt kulturliv på Nørrebro. For bydelens yngste borgere betyder det, at bibliotekerne og kulturhusene hver weekend laver gratis kvalitetskultur for børn og deres voksne.
I år er alting lidt anderledes, og der er ikke noget fysisk program. Arrangementerne kan dog findes i vores arrangementskalender på kulturn.kk.dk. Tilmelding sker via Billetto. Bemærk, at tilmelding til arrangementer på Nørrebro Bibliotek og Blågårdens Bibliotek først åbner en uge før arrangementet finder sted.
Til arrangementerne følger vi naturligvis alle anbefalinger og retningslinjer vedr. corona, både hvad angår deltagerantal, afstand, afspritning, mv.
Weekend for børn er støttet af Nørrebro Lokaludvalg.
Vi glæder os til at se jer!

Event Venue & Nearby Stays

Nørrebro Bibliotek, Nørrebrogade 208, Copenhagen, Denmark

Tickets

DKK 0.0

Discover more events by tags:

Dog in Copenhagen

Sharing is Caring: