NOTRE-DAME I FLAMMER – med introduktion af Jean-Jacques Annaud

Tue Aug 23 2022 at 08:00 pm

Gentofte Kino | Copenhagen

Gentofte Kino
Publisher/HostGentofte Kino
NOTRE-DAME I FLAMMER \u2013 med introduktion af Jean-Jacques Annaud
Advertisement
Gentofte Kino får helt eksklusivt besøg af Jean-Jacques Annaud, instruktøren bag bl.a. ROSENS NAVN, BJØRNEN og SYV ÅR I TIBET, som vil introducere sin nye og hjerteskærende film om branden i Notre-Dame-kirken i Paris i 2019.
Vi er utroligt stolte af at præsentere Jean-Jacques Annauds nye storfilm om de intense timer, da Notre-Dame stod i flammer.
NOTRE-DAME I FLAMMER byder på stærke skuespillerpræstationer af bl.a. Samuel Labarthe, Jean-Paul Bordes, Mikael Chirinian og Dimitri Storoge.
Om filmen:
2. påskedag d. 15. april 2019, klokken 18:17 startede brandalarmen i den ikoniske Notre-Dame katedral i Paris, der har været et af byens vartegn siden 1345. Ilden bredte sig imens brandfolkene forsøgte at nå frem, men vejarbejde, trafikpropper og den stigende panik blandt de mange mennesker på gaderne i den milde aften førte til, at ilden fik bedre fat. Det blev starten på en lang række fejltagelser, misforståelser og uheld, der ledte til, at katedralen kun med held, overmenneskeligt mod og enestående selvopofrelse undgik, at tårnene og de uvurderlige genstande blev flammernes bytte og katedralen totalt og aldeles udslettet…
Køb billetter her: https://billet.gentoftekino.dk/billetter/28496/54572?org=131
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Gentofte Kino, Gentoftegade 39,Gentofte, Denmark, Copenhagen , Denmark

Tickets

Sharing is Caring: