Noget virkelig virkeligt

Fri Jan 28 2022 at 05:00 pm to Mon Jan 31 2022 at 06:15 pm

Bådteatret | Herlev

B\u00e5dteatret
Publisher/HostBådteatret
Noget virkelig virkeligt
Advertisement

NOGET VIRKELIG VIRKELIGT
- Et dramatisk værk om en udramatisk virkelighed, hvor alle har alt, men mangler endnu mere
NOGET VIRKELIG VIRKELIGT er fortællingen om dig. Dig, der lige før stod med komælken i den ene hånd og soyamælken i den anden. Dig, der fik ondt i maven, da du blev nødt til at vælge æblerne i plastik. Dig, der selvfølgelig køber brugt og holder det hemmeligt, når du ikke gør. Dig, der deler alt, Amnesty deler.
Dig, der griber en hver chance til at overbevise om de undertrykkende patriarkalske systemer. Dig, der tror på, kunsten kan ændre verden. Dig, der altid ved præcis, hvad du skal sige, når andre spørger, hvem du er, men egentlig godt ved, det hele er løgn. Dig, der, hvis ikke altid, så ofte, ville ønske du havde en undskyldning for ikke lige at skulle drikke den kaffe med dine venner.
Dig, der ville ønske, nogen skrev, men aldrig orker at svare. Dig, der længes efter at en spørger, hvordan du i virkeligheden har det. Dig, der ville ønske, der kunne blive stille. Eller dig, der drømmer om, nogen snart bare kunne sige sandheden. Ja, dig, der fantaserer om, der snart kunne ske NOGET VIRKELIG VIRKELIGT.
”NOGET VIRKELIG VIRKELIGT er en fortælling om en ganske almindelig kvindes ganske almindelige hverdag. Forestillingen i sig selv er dog noget ganske særligt: nutidsdramatik, der formår at være relaterbart, empatisk og hysterisk underholdende på én og samme tid. […] Med ubehageligt præcise hverdagsepisoder formår dramatiker Rebekka Boyding at skabe et spejl for vores førsteverdens-frustrationer, uden at tonen bliver proklamatorisk eller belærende. Forestillingen er i øjenhøjde og lykkes med at tage frustrationerne seriøst.” – D. 4. væg
TEKST OG ISCENESÆTTELSE
Rebekka Boyding
MEDVIRKEDNE
Simone Mikkelsen
PRODUKTIONSLEDER
Rose Lerstrup
KOMPONIST
Rasmus Bojesen og Rebekka Boyding
MUSIK- OG LYDPRODUKTION
Rasmus Bojesen
FOTO
Helena Quist
BILETTER:
https://www.teaterbilletter.dk/.../noget-virkelig-virkeligt/
_________________________________
TAK TIL:
LiteraturHaus, Tingbjerg Kulturhus
_________________________________
Forestillingen er støttet af Danske Dramatikere
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Bådteatret, Copenhagen, Denmark, Herlev, Denmark

Tickets

Discover more events by tags:

Dog in Herlev

Sharing is Caring: