NITS HELSINKI Savoy-teatteri – uusi konserttipäivä

Sun Sep 26 2021 at 06:00 pm to 08:30 pm

Savoy-teatteri | Helsinki

Rockadillo Records & Production
Publisher/HostRockadillo Records & Production
NITS HELSINKI Savoy-teatteri \u2013 uusi konserttip\u00e4iv\u00e4 Koronapandemian jatkumisen aiheuttamien matkustus- ja yleisötilaisuusrajoitusten takia jo kerran keväältä lokakuulle siirtyneet konsertit joudutaan siirtämään ensi vuodelle. Tampereen ja Helsingin konsertteihin ostetut liput käyvät ensi vuoden konsertteihin sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei ole sopiva, liput voi palauttaa sähköisesti tai postitse 31.10.2020 asti allaolevien ohjeiden mukaisesti
Uuteen ajankohtaan varmistui myös konsertti Turkuun, Logomon Teatro-saliin. Logomon liput tulevat myyntiin maanantaina 21.9.2020 klo 10.
Uudet konserttipäivät:
perjantai 24.9.2021 klo 20:00 TURKU Logomo Teatro-sali
lauantai 25.9.2021 klo 19:00 TAMPERE G Livelab
sunnuntai 26.9.2021 klo 18:00 HELSINKI Savoy-teatteri
Liput alkaen 45 euroa, ennakko: Turku ja Helsinki: Lippu.fi, Tampere: Tiketti.fi
Rakastettu hollantilaisyhtye NITS nähdään vielä kerran Suomessa legendaarisella kokoonpanollaan Henk Hofstede (laulu, kitara), Robert Jan Stips (koskettimet, laulu) ja Rob Kloet (rummut, lyömäoittimet). Mukana ovat tietysti myös lähes yhtä legendaariset ääni- ja valosuunnittelijat Paul ja Tom Telman. Taiderockyhtye Nits on ihastuttanut musiikkimaailmaa yli 40 vuoden ajan. Kiertueen konserteissa kuullaan paitsi materiaalia yhtyeen uudelta albumilta "Knot", myös aimo annos yhtyeen pidetyimpiä lauluja kautta aikojen.
Savoy-teatterin lokakuun konserttiin jo ostetut ennakkoliput käyvät uudelle keikalle 2021 sellaisenaan. Mikäli uusi ajankohta ei ole sopiva, voit hakea lippurahojen palautuksen verkkolinkin kautta:
https://web.lippu.fi/palautus/

Liput voi myös palauttaa postitse.
Asiakkaat saavat lipun hinnan takaisin palauttamalla lipun yhteystietoineen ja tilinumeroineen postitse Lippupisteelle osoitteeseen:

Lippupiste Oy / ”NITS – Knot-konsertti” palautus
Kalevantie 2 (B-talo)
33100 Tampere

Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja).
Palautusten maksamisessa voi olla suuren määrän vuoksi viiveitä.

Event Venue & Nearby Stays

Savoy-teatteri, Kasarmikatu 46-48, Helsinki, Finland

Tickets

Discover more events by tags:

Concerts in Helsinki

Sharing is Caring: