Nirvana Acoustic by Lugosi Dani & Takács Vilkó - 30 éves a Nevermind!

Fri Sep 17 2021 at 07:00 pm to 10:00 pm

Dürer Kert | Budapest

Lugosi Dani & Tak\u00e1cs Vilk\u00f3 \/\/ Nirvana Acoustic
Publisher/HostLugosi Dani & Takács Vilkó // Nirvana Acoustic
Nirvana Acoustic by Lugosi Dani & Tak\u00e1cs Vilk\u00f3 - 30 \u00e9ves a Nevermind! Nirvana by Lugosi Dani & Takács Vilkó újra a DÜRER KERT színpadán!
Lugosi Dani és Takács Vilkó pár éve indították útjára akusztikus Nirvana duójukat, ahol a seattle-i banda legendás MTV Unplugged felvételének dalai mellett a zenekar teljes repertoárjából is csemegéznek. Majd basszusgitáron Prepelicza Zoli csatlakozott hozzájuk, a dobok mögé pedig Kocsis Máté ült be. A banda ez alkalommal is egy igazán hangos koncerttel, kitekert erősítőkkel és masszív jelenléttel idézi majd fel a grunge egykori zászlóshajóját, lemaradni nem ér!
30 évvel ezelőtt jelent meg a kultikus és zenei forradalmat író Nevermind lemez, amelynek nyomását a mai napig kár vitatni. Minden szám mondanivalója, hangulata és energiája egy egész generáció felnevelésében részt vett, és a mai napig inspirál rengeteg előadót, művészt és alkotni vágyó embert. A koncerten minden számot el fogunk nyomni az albumról, kivétel nélkül és visszautazunk együtt az időben 1991-be. Mindenki hozza magával a fiatal énjét, tehát gyertek, ahogy vagytok!
• Lugosi Dani (Polytrip) - ének, gitár
• Takács Vilkó (Ganxsta Zolee és a Kartel) - gitár
• Mohácsi Matyi (Trillion, Grand Mexican Warlock) - basszusgitár
• Kocsis Máté (BSW, Ghostchant) - dob
A koncert ingyenes, belépni védettségi igazolvánnyal tudtok!
Annyira várunk mindenkit!

Event Venue & Nearby Stays

Dürer Kert, Ajtósi Dürer sor 19-21., Budapest, Hungary

Discover more events by tags:

Concerts in Budapest

Sharing is Caring: