New Level Empire, vendég: OliverFromEarth /A38 Hajó/

Fri Nov 19 2021 at 08:00 pm to 10:30 pm

A38 Hajó | Budapest

A38 Haj\u00f3
Publisher/HostA38 Hajó
New Level Empire, vend\u00e9g: OliverFromEarth \/A38 Haj\u00f3\/
Advertisement
Nyolcadik születésnapját ünnepli idén a New Level Empire! 2013-as indulásuk óta 3 nagylemez, 18 klip, 3 fesztivál dal és számtalan rádiós sláger született. The Last One, Son of the Sun, Valahol, Szerteszét, Belédfulladnék, Valódi, Megtörténtünk, Újra úton…Csak pár dal a zenekar repertoárjából. Többek között készítettek dalt Horváth Boldival, a Republic-kal, Wolf Katival és Majkával is.
Az elektronikus alapokon nyugvó ötös fogat minden ősszel egy nagy szülinapi koncert keretein belül ünnepli meg magát és közönségét. Idén november 19-én az A38 ad otthont a különleges estének, melyen a legnagyobb slágereik mellett elhangzanak a ritkán hallható szerzemények, különleges átdolgozások, meglepő performanszok és ahogy tőlük megszokhattuk; lesz pár meglepetésvendég is!
? A hatályos kormányrendelet alapján az eseményre való belépés kizárólag érvényes védettségi igazolvány (plasztikkártya, EESZT applikáció vagy EU Green Pass) és személyazonosító igazolvány együttes felmutatásával lehetséges. Aki nem rendelkezik érvényes igazolvánnyal, azt érvényes jeggyel sem áll módunkban beengedni, érvényes védettségi igazolvány hiányában a megvásárolt jegyet visszaváltani nem tudjuk.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

A38 Hajó, A38 Hajó, Petőfi híd, budai hídfő, Budapest, Hungary

Tickets

Discover more events by tags:

Concerts in Budapest

Sharing is Caring: