Netværk for dimittender - IV

Thu Nov 25 2021 at 04:00 pm to 07:00 pm

Art Hub Copenhagen | Copenhagen

Billedkunstnernes Forbund BKF
Publisher/HostBilledkunstnernes Forbund BKF
Netv\u00e6rk for dimittender - IV
Advertisement
OBS: Tilmelding foretages via email på [email protected] senest d. 8. november 2021.
Egenbetaling:
100 kr. for alle fire møder og 50 kr. per møde.
*****************************************
Bliv en del af et nyt, stærkt netværk for dimittender på tværs af landet. Billedkunstnernes Forbund har sammen med Art Hub Copenhagen, Statens Værksteder for Kunst og Aarhus Billedkunstcenter etableret et nyt netværk, der skal styrke dimittenders muligheder for at få et velfungerende arbejdsliv som kunstner sig efter endt uddannelse.
Fjerde og sidste netværksmøde for dimittender finder sted hos Art Hub Copenhagen den 25. november, og her er dagens tema kommunikation og synlighed. Hvorfor er det vigtigt at have fokus på kommunikation og formidling af sin praksis? Hvordan griber andre kunstnere det an? Og hvad er centralt at have øje for, når en kurator eller gallerist researcher på kunstnere? Det er nogle af de spørgsmål, vi kommer omkring denne dag.
Mere om netværket:
Netværket vil mødes hen over efteråret én gang om måneden og du vil blive introduceret for nogle af de aspekter, der er godt at have styr på for at få hverdag, økonomi, faglig udvikling og karriere til at hænge sammen som nyuddannet billedkunstner. Der vil være oplæg om f.eks. fondsansøgning, hverdagsøkonomi & kontrakter, værkstedsmuligheder, residencies, netværk, kommunikation, synlighed og sociale medier mm. Der er mulighed for sparring ved hvert møde, og vi slutter af hver gang med fællesspisning.
Hvem kan deltage?
Netværket er for dig, der er dimitteret fra at kunstakademi enten fra udlandet eller fra Danmark inden for de seneste fem år og som ønsker at få mere viden og erfaringsudveksle om, hvordan man kan etablere sig som billedkunstner efter dimission. Netværksmøderne vil også være et mødested til at skabe nye kontakter og forbindelser undervejs.
Der er plads til 30 personer i netværket og det er muligt at deltage i enkelte af møderne. Men vi vægter de tilmeldinger højest, hvor ansøgere har mulighed for at deltage i alle møderne.
Hvad er formatet?
Møderne varer typisk 2-3 timer. Der vil være et par oplæg á ca. 30 minutter hver, mulighed for sparring i fællesskab og vi afslutter hver gang med fællesspisning.
Møderne vil desuden være mulige at følge via zoom, dog primært med mulighed for at lytte med.
Hvornår og hvor afholdes møderne?
Onsdag d. 1. september 2021, kl. 16.00-19.00 – Statens Værksteder for Kunst
Torsdag d. 23. september 2021, kl. 16.00-19.00 – Statens Værksteder for Kunst
Torsdag d. 28. oktober 2021, kl. 16.00-19.00 – Aarhus Billedkunstcenter
Torsdag d. 25. november 2021, kl. 16.00-19.00 – Art Hub Copenhagen
Hvad koster det?
Deltagelse i samtlige fire netværksmøder koster 100 kr. (inkl. forplejning). Hvis du kun ønsker at deltage i et af netværkets mødet koster det 50 kr.
Læs mere på netværket hos Art Hub Copenhagen, Statens Værksteder for Kunst, Aarhus Billedkunstcenter eller Billedkunstnernes hjemmeside.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Art Hub Copenhagen, Halmtorvet 27, Copenhagen, Denmark

Discover more events by tags:

Art in Copenhagen Dog in Copenhagen

Sharing is Caring: