Neszmélyi Emil szubjektív tárlatvezetése az Új világ született kiállításon

Sun Nov 28 2021 at 03:00 pm

Várkert Bazár | Budapest

V\u00e1rkert Baz\u00e1r
Publisher/HostVárkert Bazár
Neszm\u00e9lyi Emil szubjekt\u00edv t\u00e1rlatvezet\u00e9se az \u00daj vil\u00e1g sz\u00fcletett ki\u00e1ll\u00edt\u00e1son
Advertisement
Expedíciós hegymászó, civilben ügyvéd, aki első magyarként mászta meg a Mount Everestet a nehezebb, Tibet oldaláról. Jelenleg is ő az egyetlen magyar, akinek ez sikerült. 2019-ben első magyarként két változatban mászta meg az összes kontinens legmagasabb hegycsúcsát Messner és Bass kihívásai szerint. Igazi világjáró: nem csak az Everest csúcsára jutott föl, hanem extrém körülmények között járt az Antarktiszon és Alaszka sarkkörhöz közeli veszélyes hegyei között is. Kalandjairól szóló estjeivel a Dumaszínház vendég előadójaként időszakosan fellép. Szubjektív tárlatvezetésén az Új világ született kiállítást fedezi fel a látogatókkal.
Közreműködők: Neszmélyi Emil
? Helyszín: Várkert Bazár, Déli paloták
❗️ A hatályos kormányrendelet alapján az előreváltott ülőhelyes nézőtérrel megrendezett kulturális rendezvényeinkre, előadásainkra védettségi igazolvány nélkül is szabad a belépés.
A zenés-táncos illetve zárt térben tartott egyéb rendezvényeinkre továbbra is az eddigi szabályok érvényesek, azaz azokat magyar vagy uniós védettségi- és egy arcképes igazolvány (személyi igazolvány, jogosítvány vagy útlevél) együttes bemutatásával vagy a védettséget igazoló telefonos applikációval látogathatják azokat a 18 év felettiek.
A 18 év alattiak felügyelet nélkül vehetnek részt programjainkon, amennyiben rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. A 16 év alatti hozzátartozók mentesülnek a védettségi igazolás alól, de életkoruk igazolására diák- vagy arcképes igazolványt (személyi igazolvány vagy útlevél) kell felmutatniuk, amennyiben ezt a jegykezelő kéri tőlük, a rendezvényre való belépésük pedig csak és kizárólag felügyeleti jogot gyakorló, védettségét a fentebb említett módon igazolni képes felnőttel lehetséges.
További információkért kérjük olvassa el figyelmesen járványügyi óvintézkedéseinket:
? https://varkertbazar.hu/jarvanyugyi-ovintezkedesek
A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Várkert Bazár, Ybl Miklós tér 2-6., Budapest, Hungary

Tickets

Sharing is Caring: