Nekünk írták a dalt! Kiállítás Exkluzív #9: Vincze Lilla

Fri Nov 17 2023 at 06:15 pm to 09:00 pm

Magyar Zene Háza | Szekesfehervar

Magyar Zene H\u00e1za
Publisher/HostMagyar Zene Háza
Nek\u00fcnk \u00edrt\u00e1k a dalt! Ki\u00e1ll\u00edt\u00e1s Exkluz\u00edv #9: Vincze Lilla
Advertisement
++ Nekünk írták a dalt! Kiállítás Exkluzív ++
Vincze Lilla nevét a 80-as évek második felének egyik legnépszerűbb magyar újhullámos zenekara, a Napoleon Boulevard énekesnőjeként ismerhettük meg. Karrierjének esszenciális momentuma az 1986-os siófoki Interpop Fesztiválon való részvétel, melyet a zenekar megnyert.
Ezt követően sorra adták ki a jobbnál jobb albumokat. Széles körben váltak népszerűvé, olyan időtálló slágerek révén, mint a Szállj velem, az Álmodtam csillagot, vagy a Júlia nem akar a Földön járni. Vincze Lilla többször is elnyerte az Év Énekesnője címet, eseménydús zenekari éveit szólókarrier, színházi szerepek, énekiskola-alapítás és még sok más egyéb követte.
Megkerülhetetlen szereplő a magyar poptörténetben, aki tehát számos ponton kapcsolódik a Zene Háza magyar poptörténeti kiállításához, a Nekünk írták a dalt! A magyar populáris zene hőskora és társadalmi hatásai 1957-től a rendszerváltozásig című tárlathoz ebben a beszélgetős sorozatban, amely az időszaki kiállítótérben zajlik.
Minderről, zenekarairól és az adott időszakról fog beszélgetni Jávorszky Béla Szilárd rocktörténésszel, a Zene Háza Multimédiás Könyvtár és Klub szakmai munkatársával, a kiállítás társkurátorával. Az exkluzív, időszaki kiállítótérben zajló eseményre erősen limitált számú néző fér be, érdemes sietni a jegyvásárlással. Az eseményre érvényes jeggyel a kiállítás a 18:15-ös sávtól látogatható, a beszélgetés 19:30-tól kezdődik.
=========================
Koncert belépő kiállítás megtekintéssel: 5500 Ft
A belépő magában foglalja a kiállítás megtekintését 18:15-től, valamint 19:30-tól a beszélgetést.
=========================
? Helyszín: Magyar Zene Háza, Időszaki kiállítótér
? Időpont: 2023. november 17. 18:15
BŐVEBBEN A PROGRAMRÓL:
https://zenehaza.hu/esemeny/nekunk-irtak-a-dalt-kiallitas-exkluziv-9-vincze-lilla
Teltházas koncerteknél azt javasoljuk, hogy nézzetek körül hivatalos másodlagos jegyértékesítő partnerünk, a TicketSwap felületén. Itt korábban megvásárolt, mégis eladó sorba került jegyeket találhattok korrekt áron, teljes biztonsággal. A Facebookon sajnos gyakran bukkannak fel hamis profilok, amelyek nem létező jegyeket kínálnak az események beszélgetésében. Ezek helyett minden esetben válasszátok a TicketSwapot, ahonnan a vásárolt jegyetek biztosan megérkezik!
https://www.ticketswap.hu/location/magyar-zene-haza/169122
Látogassátok meg a Magyar Zene Háza honlapját az aktuális koncertekért és információkért!
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Magyar Zene Háza, Szekesfehervar, Hungary

Tickets

Discover more events by tags:

Concerts in Szekesfehervar

Sharing is Caring: