NEF Oslos Cageballturnering 2022

Fri Oct 14 2022 at 10:00 am to 03:00 pm

Cageball Nydalen | Oslo

Aslak Gundersen Holth
Publisher/HostAslak Gundersen Holth
NEF Oslos Cageballturnering 2022
Advertisement
NEF Oslo & Akershus inviterer til Eiendomsmeglernes (u)høytidelig & prestisjefylte fotballturnering. Samle gjengen fra kontoret og bli med i kampen om å kunne kalle seg "best i byen"! Hvem har de beste spillerne og hvem har det beste samspillet?
HVOR
Cageball Nydalen - Gullhaugveien 8, 0484 Oslo
NÅR
Fredag 14. oktober fra klokken 10.00 til ca. 15.00
REGLER
Turneringen spilles med innledende gruppespill og med avsluttende sluttspill. Kampene spilles 4 mot 4 (utespillere, uten keeper), og vi oppfordrer lagene til å stille med innbyttere. Kampene varer i 8 minutter.
Her kan internoppgjør tas og lag fra forskjellige foretak konkurrerer mot hverandre. Leverandører og sponsorer oppfordres også til å stille!
Vi oppfordrer øvrige fra kontorene til å stille for å heie fram lagene sine!
Vi lover god stemning med lystige toner fra en av byens beste DJ-er.
PÅMELDING TIL FOTBALLTURNERING
VIKTIG: Sett deg gjerne på "skal" i dette arrangementet, men husk at du må sende mail til: [email protected] for å melde deg på turneringen. Påmeldingen gjøres av den som er lagansvarlig. Lagansvarlig må selv ta ansvar for å samle nok spillere til å kunne stille et lag. Ved overtegning vil lag som kan skilte med flest NEF-medlemmer bli prioritert.
MEGLERBAR
Vinnerlaget vil bli premiert på Meglerbaren på Amazonia (se eget arrangement) senere på kvelden.
PÅMELDING TIL MEGLERBAR
Husk derfor å melde deg på, dette gjøres ved å sende en mail til: [email protected] med emneknagg «Påmelding Meglerbar».
Med beste hilsen styret i NEF Oslo & Akershus ved Trine Dahl, Lars Olav Venger-Pedersen, Siv Svensson Ostrø, Nina Fjellheim, Kristianne Sylte Swensen, Ida Alve Koppang, Kari Skottun og Aslak Gundersen Holth.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Cageball Nydalen, Gullhaugveien 8,Oslo, Norway, Oslo, Norway

Sharing is Caring: