Natuurgeneeskunde binnen de Wintireligie

Fri Jul 12 2024 at 10:00 am to 10:00 pm

stARTwell | Amsterdam

Becoming You!
Publisher/HostBecoming You!
Natuurgeneeskunde binnen de Wintireligie
Advertisement
Verbindingen binnen de Afro Diaspora voor spirituele groei**
About this Event

? Eventbericht ?

**Symposium "Natuurgeneeskunde binnen de Wintireligie" - Verbindingen binnen de Afro Diaspora voor spirituele groei**


**Datum:** Vrijdag 12 juli 2024


**Locatie:** Mr.Wallace, Prospect Eleven in het stARTwell gebouw, ruimte Mr. WallaceNavigatie adres: Laarderhoogtweg 18, 1101 EA, Amsterdam


**Inloop symposium:** 19:00**Symposium tijd:** 19:30 - 22:00


Winti Academy nodigt je van harte uit om deel te nemen aan het symposium "Natuurgeneeskunde binnen de Wintireligie" op vrijdag 12 juli 2024. Dit evenement staat in het teken van de Afro-Surinaamse cultuur Winti, met zijn sociale, medische en religieuze aspecten, waarbij het religieuze aspect de basis vormt.


**Hoofdspreker:**We zijn vereerd om Winitipriesteres Marian "Nana Efua" Markelo als onze hoofdspreker te verwelkomen. Ze zal ons inzichten geven in de diepgaande betekenis van natuurgeneeskunde binnen de Wintireligie en hoe dit aspect van de cultuur de spirituele groei van de Afro Diaspora bevordert.


**Overige sprekers:**Tijdens het symposium zullen andere invloedrijke sprekers hun perspectieven delen en deelnemers uitdagen om hun kennis te vergroten. 

Line up:

● Chelique Goodett-  Therapeut Systemisch Werken op basis van Afrikaanse origine.

● MORE TBA


Dit evenement biedt een unieke kans om verbindingen binnen de Afro Diaspora te versterken en te leren over de spirituele groei binnen de Wintireligie. Na de sprekerssessies is er een interactief nagesprek waarbij je vragen kunt stellen en dieper kunt ingaan op de gepresenteerde onderwerpen.
**Kosten:**Kosten 25EU ,Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt! 
**Parkeren voor bezoekers:**Voor bezoekers die met de auto komen, is er betaald parkeren beschikbaar via www.parkbee.nl, Easypark en Yellowbrick.
? Mis deze unieke gelegenheid niet om meer te leren over natuurgeneeskunde binnen de Wintireligie en om spirituele groei te bevorderen! ?


Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

stARTwell, 18 Laarderhoogtweg, Amsterdam, Netherlands

Tickets

EUR 25.00

Sharing is Caring: