Natalia Samborska: Kunsten av klarinett solo på SALT

Sun Oct 17 2021 at 07:00 pm

SALT art & music | Oslo

SALT art & music
Publisher/HostSALT art & music
Natalia Samborska: Kunsten av klarinett solo p\u00e5 SALT
Advertisement
Pyramiden er SALTs intime amfiscene. Et visningssted for moderne og eksperimentelle uttrykk med kort vei fra idè til oppsetning, for byens kreative miljøer.
Kunsten av klarinett solo er en unik reise der Natalia Samborska inviterer lyttere med på en reise fra barokk til armensk folkemusikk, fra tysk romantikk til flamenco rytmer. Klarinett er et rikt instrument, både når det gjelder dybde av klangen til ren tekniske muligheter.
Natalia Samborska er klarinettist, klarinettpedagog og dirigent fra Gdansk, Polen. Bosatt i Norge siden slutten av 2015. Natalia har fullført Bachelor studie på Musikkakademiet i Gdansk, i klassen av professor Grzegorz Wieczorek. Masterstudie har hun framført på Musikkakademiet i Wroclaw, under regi av professor Mieczyslaw Stachura. Natalia har også studert ett år i Paris, i klassen av professor Florent Heau. Fra begynnelsen av den musikalske utdanningen har Natalia mottatt mange priser på nasjonale og internasjonale konkurranser, både som solist og kammermusikkutøver. Hun fikk også stipend av den polske regjeringen, tre ganger, i 2008, 2009 og 2014. Natalia fikk et stipent for unge talenter `Agrafka Muzyczna`. Som resultat av samarbeidet, kom det ut en plate fra live-konserten. Natalia deltok i mange musikkurs, ledet av kjente lærere og klarinettsolister, Som Guy Dangain, Antonio Saiote, Nicolas Baldeyrou, Alessandro Carbonare, Shirley Brill. Natalia samarbeidet regelmessig med de mest kjente orkestrene i Polen. I løpet av studier har hun spilt i mange orchester prosjekter, som en del av orkesteret og som solist. Natalia fikk et kunstnerisk stipend, mens hun studerte i det siste året av Masterstudie, som belønning fikk hun en mulighet å spille Francaix klarinettkonsert med Wroclaw Filharmoni. Hun studerte med prestisjetunge klarinettprofessorer, som Jan Jakub Bokun, Florent Heau, Mieczyslaw Stachura, Antonio Saiote. Hennes kammermusikkgruppen Trio Presto – fikk andrepris i en musikkonkurranse i Italia i 2014, og førstepris i International Chamber Music Competition i Polen.
FRI ALDERSGRENSE
---------------------------------------------------------------------------
Pyramiden har sittende publikum. SALT har bordservering, mat og drikke bestilles via app. Menyer og mattilbud finnes her.
Ønsker dere oppdateringer, om vårt kulturprogram, sauna eller invitasjoner til eventer meld deg på vårt nyhetsbrev.
Natalia Samborska “Kunsten av klarinett solo”
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

SALT art & music, Festningsallmenningen, Oslo, Norway

Tickets

Sharing is Caring: