Natalia Posnova Queen Renaissance – Cinematic Symphony – 14.4.2022 Kulttuuritalo

Thu Apr 14 2022 at 06:00 pm

Kulttuuritalo (Helsinki) | Helsinki

All Things Live Finland
Publisher/HostAll Things Live Finland
Natalia Posnova Queen Renaissance \u2013 Cinematic Symphony \u2013 14.4.2022 Kulttuuritalo
Advertisement

Queen-yhtyeen musiikin ihailijat ympäri maailman valloittanut ainutlaatuinen erikoiskonsertti saapuu Suomeen huhtikuussa.
Taiturimaisen venäläisen pianistin, Natalia Posnovan, johtama QUEEN Renaissance – Cinematic Symphony -konsertti nähdään Kulttuuritalossa, Helsingissä 14. huhtikuuta 2022.
Liput tähän Queenin jäsenten ylistämään musiikkia, videoita ja laulua yhdistävään esitykseen tulevat myyntiin Lippupisteeseen maanantaina 20.9. kello 10.00 osoitteessa www.lippu.fi/natalia-posnova
Konserttilavalle astuu Natalia Posnovan lisäksi Queenin solistin, Freddie Mercuryn, monivuotinen henkilökohtainen assistentti Peter Freestone. Hän on kirjoittanut kaksi menestyskirjaa elämästään ja työstään Mercuryn rinnalla ja oli myös Mercuryn luona tämän menehtyessä 1991.
Queenin kitaristi Brian May ylistää Posnovan esitystä: ”Natalia Posnova on ällistyttävän taiturimainen pianisti ja laulujen tulkitsija. Olen nähnyt kaikkien Queen-vuosieni aikana mitä monenlaisimpia laulujemme esityksiä, mutta en mitään Posnovan kaltaista. Hänessä on kauneutta, lahjakkuutta ja kekseliäisyyttä, jotka jokaisen tulisi nähdä, nauttia ja hämmästyä.”
Natalia Posnovan konsertissa kuullaan Queenin suurimpia hittejä uudenlaisina sovituksina, joissa monista yhdistyvät sekä rockin että klassisen musiikin tunnelmat. Mukana on myös henkeäsalpaavaksi kehuttuja orkesterisovituksia, joissa Posnovan soitto yltää huippuunsa, kuten kappaleissa Who Wants to Live Forever, The Show Must Go On ja We Will Rock You.
Monessa kappaleessa kuullaan lisäksi englantilaista tenoria, Michael Antonyä, joka tulkitsee mm. laulut Love of My Life, Innuendo, Don't Stop Me Now ja We Are the Champions.
Peter Freestone kertoo olevansa iloinen, että saa olla mukana Posnovan konsertissa. ”Kyseessä on ainutlaatuinen ja kokonaisuudessaan huikea esitys, jossa kuullaan Queenin musiikkia täysin eri tavalla kuin aiemmin. Olen vakuuttunut, että Freddie olisi itsekin pitänyt kuulemastaan ja näkemästään”, Freestone toteaa.
-----------------------------
????? ????????????
- Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse.
- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!
- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.
- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Lippu.fi ja All Things Live eivät vastaa kadonneista lipuista.
- Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle Lippupisteen käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän. Tapahtuman siirtyminen ja mahdollinen uusi päivämäärä tiedotetaan virallisen lipunvälittäjän välityksellä sähköpostitse lippujen tilauksessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Lue lisää All Things Liven peruuntumis-/siirtymiskäytännöistä täältä: https://bit.ly/3hSelyb
Konsertin järjestäjä: All Things Live Finland
#nataliaposnova #queen #kulttuuritalo
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Kulttuuritalo (Helsinki), Sturenkatu 4, Helsinki, Finland

Discover more events by tags:

Concerts in Helsinki

Sharing is Caring: