Narrar-se a un mateix: Bob Pop, Berto Romero i Enric Pardo.

Sat Oct 23 2021 at 06:30 pm to 08:30 pm

Teatre del CCCB | Barcelona

Serielizados Fest
Publisher/HostSerielizados Fest
Narrar-se a un mateix: Bob Pop,  Berto Romero i Enric Pardo.
Advertisement
Tres creadors com Bob Pop, Berto Romero i Enric Pardo es retroben per a una xerrada al voltant del que suposa fer una sèrie sobre un mateix.
About this Event

Després de ‘Maricón Perdido’, una de las sèries més destacades de l’any, el seu creador Bob Pop visita el Serielizados Fest par reunir-se amb dos dels seus col·laboradors a la sèrie: Enric Pardo (guionista) i Berto Romero (productor).

Tots dos són també responsables de ‘Mira lo que has hecho’, la serie que ens va mostrar, en tres temporades, la vida –¿ficticia o real?– del Berto Romero. Les dues sèries han estat reconegudes pel seu marcat caràcter autoral i per relatar diversos passatges de la vida dels nostres convidats. Però, ¿Quant hi ha de cadascun d’ells a les seves sèries? ¿Qué implica narrar-se a un mateix en un format així?

El públic del festival assistirà a una conversa entre tres amics i col·laboradors que ens servirà per resoldre si el que ens expliquen a les seves creacions és real o una invenció pròpia de la ficció. Així com també per a conèixer alguns dels secrets darrere de ‘Mira lo que has hecho’ i ‘Maricón Perdido’.

Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Teatre del CCCB, Plaça de Joan Coromines, Barcelona, Spain

Tickets

EUR 6.00

Discover more events by tags:

Festivals in Barcelona

Sharing is Caring: