nanoHome Exhibits: USM x Collectors

Fri Dec 03 2021 at 10:00 am to Sun Dec 05 2021 at 07:00 pm UTC+07:00

nanoHome | Ho Chi Minh City

nanoHome Exhibits: USM x Collectors
Advertisement
Sự kiện triển lãm nanoHome Exhibits: USM x Collectors
nanoHome được thành lập với sứ mệnh mang lại những thiết kế nội thất và chiếu sáng chất lượng tốt nhất đến thị trường Việt Nam, cũng như truyền cảm hứng về một lối sống tinh tế. Từ những ngày đầu tiên thành lập đến nay, nanoHome vinh dự được đồng hành cùng các thương hiệu danh tiếng trên thế giới như Fritz Hansen, Muuto, Louis Poulsen, Flos, HAY, Fontana Arte,… và mảnh ghép tiếp theo được ấp ủ từ lâu chính là thương hiệu USM đến từ Thụy Sỹ.
nanoHome Exhibits là sự kiện triển lãm hằng năm được tổ chức bởi nanoHome dành riêng cho những người yêu thích nghệ thuật và thiết kế trên mọi lĩnh vực. Mối duyên hảo giữa nanoHome và USM sẽ là chủ đề đầu tiên cho chuỗi sự kiện nanoHome Exhibits với tên gọi “USM x Collectors” tại nanoHome Gallery.
Trải qua hơn 135 năm hình thành và phát triển, giá trị cốt lõi của USM luôn xoay quanh sự bền vững vượt thời gian, khi lựa chọn một thiết kế USM là sở hữu chất lượng Thụy Sỹ trọn đời. nanoHome nhận thấy sự tương quan chặt chẽ giữa câu chuyện cảm hứng của USM và nghệ thuật sưu tầm nên gửi gắm mọi tâm tư của mình để sự kiện triển lãm “USM x Collectors” trở thành cơ hội để các nhà sưu tập được chia sẻ câu chuyện của mình qua những món đồ họ trân quý. Sự kiện này cũng là dịp tuyệt vời để gặp gỡ khách mời và những người bạn mới có chung niềm đam mê và sở thích.
Đến với sự kiện USM x Collectors này, các khách mời của nanoHome đem đến những bộ sưu tập độc đáo được trưng bày trên hệ thống tủ kệ USM. Chạy dọc theo cấu trúc thanh mảnh của USM là chặng đường từ khi các nhà sưu tập bắt đầu với những mảnh ghép đầu tiên cho đến khi sở thích của họ được cả một cộng đồng biết đến. Không chỉ vậy, họ còn thổi vào sự sống để chúng trở thành những kỷ niệm buồn vui và chứa cả câu chuyện ấn tượng đằng sau. Hãy cùng tham dự sự kiện triển lãm USM x Collectors và theo dõi chuỗi bài nanoHome Exhibits trên website nanoHome để cùng sẻ chia những câu chuyện thú vị ấy nhé!
--------
Thông tin sự kiện triển lãm nanoHome Exhibits: USM x Collectors
Thời gian: 03.12 - 05.12 from 10am to 7pm.
Địa điểm: nanoHome Gallery Saigon: 675 - 677 Dien Bien Phu, Ward 25, Binh Thanh District, HCMC (near Ung Van Khiem Street - Saigon Bridge).
Liên hệ: (84+) 33 948 7632
https://www.nanohome.vn/
-----------------
nanoHome Exhibits: USM x Collectors
nanoHome’s mission statement has been to bring the best of the best in furniture, lighting, and lifestyle closer to a discerning audience in Vietnam. Among our most prestigious partners are Fritz Hansen, Muuto, Louis Poulsen, Flos, HAY, Fontana Arte etc., and soon to come, USM Modular Furniture from Switzerland.
nanoHome is proud to launch nanoHome Exhibits, a yearly event to bring timeless designs to people who love, appreciate beauty and art of all kinds. This December 2021, the first show of nanoHome Exhibits, "USM x Collectors”, shall be held at nanoHome Gallery.
We recognize there are connections between our story and the art of collecting, that is why the first installment of nanoHome Exhibits, “USM x Collectors”, will be a platform for curators to celebrate and showcase their collections with pride. “USM x Collectors”, we believe, is not just an event to see impressive collections on display but also an opportunity for collectors to share their story and get inspired by fellow enthusiasts.
At this USM x Collectors event, our guests bring their unique collections that will be prominently displayed on the USM shelf system. Running along USM's slender structure is a timeline starting from when collectors took up with the very first pieces to the point when their hobbies became best known in an entire community. Not only that, but they also breathed life into the collections which then aligned with their bittersweet memories and conveyed an impressive underlying story. Let's attend the USM x Collectors exhibition event and follow the nanoHome Exhibits series on the nanoHome website to catch up with those interesting stories!
--------
nanoHome Exhibits: USM x Collectors
Date & Time: 03.12 - 05.12 from 10am to 7pm.
Location: nanoHome Gallery Saigon: 675 - 677 Dien Bien Phu, Ward 25, Binh Thanh District, HCMC (near Ung Van Khiem Street - Saigon Bridge).
Contact: (84+) 33 948 7632
https://www.nanohome.vn/
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

nanoHome, nanoco building, Ho Chi Minh City, Vietnam 70000, Ho Chi Minh City, Vietnam

Sharing is Caring:

More Events in Ho Chi Minh City

AusCham Sundowners December HCMC - Networking Event
Thu Dec 02 2021 at 06:00 pm AusCham Sundowners December HCMC - Networking Event

Le Méridien Saigon

Soma - Quiz Oi: Thursday Travia
Thu Dec 02 2021 at 08:00 pm Soma - Quiz Oi: Thursday Travia

Soma Saigon

Ladies' Night
Thu Dec 02 2021 at 11:30 pm Ladies' Night

Chill Deck

European Night: Business Resilience Awards
Fri Dec 03 2021 at 06:00 pm European Night: Business Resilience Awards

EuroCham Vietnam

TFA Tournament Cup 2021 - 1st Match
Fri Dec 03 2021 at 07:00 pm TFA Tournament Cup 2021 - 1st Match

IFS Park

Kho\u00e1 H\u1ecdc Professional Agile Leadership (PAL) Essentials
Sat Dec 04 2021 at 09:00 am Khoá Học Professional Agile Leadership (PAL) Essentials

Ho Chi Minh City

CHRISTMAS FLEA MARKET (H\u1ed8I CH\u1ee2 GI\u00c1NG SINH)
Sat Dec 04 2021 at 09:00 am CHRISTMAS FLEA MARKET (HỘI CHỢ GIÁNG SINH)

Soma Saigon

I'm the one I should love - Event for Kim Seokjin
Sat Dec 04 2021 at 11:00 am I'm the one I should love - Event for Kim Seokjin

Heekcaa Nguyễn Tri Phương

Ho Chi Minh City is Happening!

Never miss your favorite happenings again!

Explore Ho Chi Minh City Events