Naamiaistanssiaiset ja murhamysteeri / Masquerade Ball & Murder Mystery

Sat Dec 18 2021 at 06:00 pm to Sun Dec 19 2021 at 01:00 am

New Student House, Helsinki | Helsinki

Helsingin Yliopiston Salamurhaajat
Publisher/HostHelsingin Yliopiston Salamurhaajat
Naamiaistanssiaiset ja murhamysteeri \/ Masquerade Ball & Murder Mystery
Advertisement
Salamurhaajien naamiaistanssiaiset ovat jälleen täällä! Tervetuloa lauantaina 18.12.2021 klo 18 alkaen viettämään kanssamme ikimuistoista iltaa Vinniin, Uudelle Ylioppilastalolle, os. Mannerheimintie 5 A, 6. krs.
Juhliin voi tulla joko täydessä naamiaisasussa tai vapaamuotoisessa juhla-asussa + naamiossa, tai missä tahansa siltä väliltä. Tiedossa on perinteiseen tapaan elegantti ja hauska illanvietto sekä monipuolista, tunnelmallista musiikkia tanssittavaksi. Musiikkitoiveita voi esittää tämän tapahtuman seinällä.
Osana illan ohjelmaa on tuttuun tapaan murhamysteeri, jossa ollaan tänä vuonna 1920-luvun Venetsian tunnelmissa ja tutkitaan erään ylimyssuvun palazzossa tapahtunutta tragediaa. Seuraamalla johtolankoja ja kuulustelemalla epäiltyjä voi yrittää yksin tai yhdessä ystävien kanssa selvittää, minkälainen karmaiseva murhenäytelmä on tapahtunut vain hetkeä ennen juhlien alkamista. Keskiyöllä arvoitus ratkeaa ja tarkkavainuisimmat salapoliisit palkitaan!
Sisäänpääsy maksaa 5 euroa, ja vain käteinen käy maksuvälineenä. Naamio on pakollinen, mutta naamioita on myös myynnissä ovella. Tarjolla on juhlien alkuvaiheessa pientä makeaa ja suolaista syötävää, ja lisäksi on luonnollisesti opiskelijahintaista juomatarjoilua.
Vieraiden edellytetään noudattavan hyvää käsihygieniaa ja tulevan paikalle ainoastaan täysin terveinä. Juhlissa on käytössä koronapassi.
Tervetuloa vuoden salamyhkäisimpiin juhliin! Juhlat on tarkoitettu ensisijaisesti opiskelijoille, mutta myös muut ovat tervetulleita. Kutsua saa mielellään jakaa. Otathan mukaan opiskelijakortin tai henkilöllisyystodistuksen.
Lisätietoja Helsingin yliopiston salamurhaajista ja muusta toiminnastamme on saatavilla osoitteesta http://www.salamurhaajat.net/.
-----
The Masquerade Ball of Assassins at the University of Helsinki is here again! Welcome on Saturday, December 18th 2021 to celebrate with us at Vinni at the New Student House, Mannerheimintie 5 A, 6th floor.
You may attend in a complete masquerade costume, or in an informal evening dress and a mask, or in anything in between. The evening will be elegant and fun, with a lot of versatile, atmospheric music for dancing, something salty and sweet to eat and naturally drinks in affordable prices. You may wish for your favourite music in this event’s wall.
As a traditional treat there will be a murder mystery to be solved during the evening. The mystery takes place in a 1920s aristocratic Venetian palazzo and anyone can join to investigate the horrific incident by following the clues and questioning the suspects. The mystery unfolds at midnight and the best detectives will be rewarded.
The entrance fee is 5 € and the doors will open at 6 pm. Wearing a carnival mask is obligatory, but you can also buy one from the entrance. Everyone is warmly welcome, but please bring your student card or some other ID with you.
The guests are expected to practice good hand hygiene and attend the event only if completely healthy. The Covid-19 passport will be checked at the entrance.
Please feel free to spread the invitation to anyone who might be interested!
More information about the Assassins at the University of Helsinki can be found here: http://www.salamurhaajat.net/en.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

New Student House, Helsinki, Finland

Sharing is Caring: