Musikalske & gastronomiske rejser over Øresund “Øresunds-Pop, Krebs og Torsk”

Sun Aug 01 2021 at 05:00 pm to 08:00 pm

HUSET | Copenhagen

Perssons Mat & Musik
Publisher/HostPerssons Mat & Musik
Musikalske & gastronomiske rejser over \u00d8resund  \u201c\u00d8resunds-Pop, Krebs og Torsk\u201d Caroline Leander og Peter Smith inviterer til en musikalsk og gastronomisk rejse over Øresund med sange på svensk og dansk bl.a. fra deres første album ‘Du eller Aldrig’, inspillet i 2019 og helt ny musik fra 2021.
Leander & Smith - dansk/svensk duo der spiller melodiøs og intim popmusik på svensk og dansk, med farverige arrangementer og et dynamisk sammenspil. Caroline Leander (Malmö) och Peter Smith (København) har begge levet med musikken i mange år, både som soloartister og i andre sammenhæng. I Danmark kender de fleste Peter Smith fra hits som ‘Få det godt sammen’ og ‘It’s a Shame’. Caroline Leander, der er et velkendt ansigt som frontfigur på den svenske musikscene.
”Leander & Smith” underholder mellem retterne, imens I nyder en lækker 3-retters menu, skabt af køkkenchefen Peter Almén, med udgangspunkt i det musikalske tema.
Alle gæster spiser 17.00-20.00. Adressen er Salon K, HUSET, Rådhusstræde 13, 1.sal, 1466 København K.
Vi tilbyder en 3-retters menu og live musik:
STARTER
- Vaffel med Västerbottenost & krebsehaler vendt i dildmayonnaise.
MAIN
- Rimmet torskeryg med æg, brunet smør og peberrod. Serveres med dild og kogte nye kartofler.
DESSERT
- Havtorn-pannacotta med brændt hvid chokolade og friske hindbær.
Pris: 495 kr. per person (ex billetgebyr)
Tag venligst kontakt med os INDEN du køber billet, hvis du ønsker en vegetarisk menu og m.h.t. allergener og intolerance for at høre om dette kan imødekommes.
Et stort tak til Direktør Michael Hermann Nielsens Mindelegat for støtten til gennemførelse af kulturprojektet: ”Musikalske & gastronomiske rejser over Øresund” 4 dage 18/7, 25/7, 1/8, 8/8.

Event Venue & Nearby Stays

HUSET, Rådhusstræde 13, Copenhagen, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: