Music In Crisis Pt. 2 – Astrid Sonne, Lust For Youth, Varg 2TM, Malika Mahmoud

Wed Jun 16 2021 at 07:00 pm to 11:00 pm

VEGA | Copenhagen

VEGA
Publisher/HostVEGA
Music In Crisis Pt. 2 \u2013 Astrid Sonne, Lust For Youth, Varg 2TM, Malika Mahmoud Knife Magazine & Posh Isolation present:
Music In Crisis Pt. 2 – Astrid Sonne, Lust For Youth, Varg 2TM, Malika Mahmoud
Døre: 19.00
Koncertstart: 20.00
Billetpris: 200kr + gebyr
VEGA afholder koncerter for et siddende publikum for at kunne imødekomme de plads- og sundhedskrav, vi som spillested skal efterleve.
Læs mere her: https://www.vega.dk/covid-19/forholdsregler/
Billetholdere modtager en mail fra Ticketmaster med mere information.
_______________________________________________________
Efter et halvt år med Corona-nedlukning og en vinter, hvor musikken kun kunne høres på stereoanlægget og på uendelige gåture rundt om Sortedam Dosseringen, er der nu mulighed for at få kureret sine koncertabstinenser, når pladeselskabet Posh Isolation og magasinet, Knife Magazine henover foråret/sommeren præsenterer en koncertrække af grænsesøgende og eksperimenterende musik i Store VEGA.

Navnet MUSIC IN CRISIS er en direkte kommentar til pandemien og den eksistentielle krise, mange mennesker har befundet sig i det sidste års tid - både bag scenen og foran scenen. Men samtidig er det også en fejring og en påmindelse om, at det netop er musikken, som har hjulpet de fleste af os igennem krisen. Arrangementerne vil bla. byde på eksperimenterende elektroniskmusik, udfordrende og dansabel popmusik, samt utilregnelige genreeksperimenter.
Andet arrangement vil finde sted den 16. juni og denne aften vil byde på grænsesøgende og udfordrende musik fra:
Lust For Youth
Siden kassettebåndsdebuten for 10 år siden, er Lust For Youth gået fra at være et drone-baseret soloprojekt, til at være en euforisk og stilsikker hitmaskine bestående af Hannes Norvidde og Malthe Fischer (tidl. Oh No Ono). Duoen har turneret det meste af verdenen med deres patosladede og reflekterede synth-pop og er både soundtracket til den endeløse fest eller til de ensomme nætter, hvor man stirrer ned i det blå lys på sin iPhone.
Varg2™
Det er nærmest umuligt at definere Varg2™s lyd. Siden starten i 2013, har den hyperproduktive svenske producer, skabt alt fra venteværelse-ambient og dekadent techno til elegant popmusik. Han har turneret i hele verdenen og mange af hans tracks er inspireret af de oplevelser. Senest har Varg2™ samarbejdet med den svenske cloud-rap artist, Bladee og danske Croatian Amor.
Astrid Sonne
Astrid Sonnes debutalbum, Human Lines udkom i 2018 på pladeselskabet Escho. Efterfølgeren Cliodymnaics udkom i 2019 og med de to udgivelser, utallige liveshows og samarbejder, har hun efterhånden manifesteret sig som en unik figur på danske musik- og kunstscene. Med en baggrund inden for klassisk musik udtrykker hun sig igennem alt fra bratsch og korarrangementer til computergenererede lyde.
Malika Mahmoud
Med en forkærlighed for det melodiske aspekt af klubmusikken, bevæger Malika Mahmoud sig inden for genrer, som experimental, neo-reggaeton og club edits af R&B tracks fra 90/00'erne. Hendes DJ sets er legende, nysgerrige og uforudsigelige.

Event Venue

VEGA, Enghavevej 40, Copenhagen, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: