Munay-ki beavatás

Sat Dec 11 2021 at 09:00 am to 06:00 pm

Hold Templom | Budapest

Hold Templom
Publisher/HostHold Templom
Munay-ki beavat\u00e1s
Advertisement
Hívlak téged egy dél-amerikai sámáni beavatára, amely kilenc rítusból áll. Az esemény részleteiről és díjáról a honlapon tudsz tájékozódni.
A Munay-Ki a kecsua „szeretlek” szóból származik. A Munay-Ki kilenc beavatási rítusból áll, melyek abban segítenek, hogy egyike lehess az Új Embereknek, akik megváltoztatják a világot. A Munay-Ki abban tud Neked segíteni, hogy a béke eszköze és az isteni fény közvetítője lehess. A Munay-Ki rítusai megváltoztatják és felerősítik a fényenergia meződet. A rítusok olyan energiaátadási folyamatok, melyek meggyógyítják a múlt sebeit – karmikus és genetikai örökségedet. Újraprogramozzák a DNS-edet, lehetővé téve azt, hogy új testet „növessz”, olyat, mely másként öregszik, gyógyul és hal meg, mint másoké. A Munay-Ki arra hív meg Téged, hogy álmodj egy új világot Magadnak, a Földnek, és keltsd is azt életre.
Ahogy megtapasztalod a Munay-Ki erejét, azonnal érezni fogod azon fénylények jelenlétét és bölcsességét, akik kitörtek a lineáris időből és már az időtlenségben élnek.
Ahogy megkapod a kilenc rítust, a csakráid is megkapják a megtisztulás lehetőségét, a tested Szivárvány Testté változik, hiszen a csakráid eredeti színeikben fognak ragyogni, akár a drágakövek.
Itt olvashatsz bővebben a beavatásról: http://holdtemplom.hu/munay-ki-beavatkozas/
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Hold Templom, Hegedűs Gyula utca 5., Budapest, Hungary, 1136, Budapest, Hungary

Sharing is Caring: